To je to što me zanima!

Bože, pomozi: Bombardirali bi Miley Siriju radi tverkanja civila

Komičar Jimmy Kimmel opet se vrhunski nasprdao s dijelom svojih sunarodnjaka. Sad je, pak, dokazao da bi dio njih poslao vojsku čak i na 'hibrid' države i pjevačice
Vidi originalni članak

Premda je anketno pitanje glasilo 'odobravate li Obamin zahtjev za vojnom intervencijom protiv Miley Sirije kao odgovor na njezino tverkanje civila,' i premda uopće nisu razumjeli što ih se to pita, naravno da se dio ispitanika izjasnio pozitivnim odgovorom.

Kimmel je tako dokazao da bi neki ljudi najradije sve raketirali ako im se kaže da je to u interesu nacije, svejedno je li to arapska država ili pop pjevačica Miley Cyrus (Cyrus, Sirija, ma sve je to isto).

Dokazao je i da će dio njih naivno u svašta povjerovati, pa i u to da je senator John McCain sve u šesnaest miješao guzom (tverking) tijekom saslušanja. Pogledajte video.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • WOMANIZER 05.09.2013.

    hahahahaha, a moram priznati da bih se i ja zbunio da mi postavi tako dugačko pitanje, a da ga ovako brzo izgovori! :D....čuješ glavne riječi i pokušaš odgovoriti, a u biti pitanje sasvim drukčije! zato bolje samo proći i ne reći ništa! http://media.tumblr.com/tumblr_m5n3dnfkc81rqhx6n.gif (Jimmyju Kimellu)

  • Andyk 05.09.2013.

    Aj nek se već nešt "novo dogodi" ovo je postalo zamorno..

  • arhex 05.09.2013.

    dobar mu ovaj pokušaj what rymes with hug me :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare