To je to što me zanima!

'Čekajte mene!': Australka kasnila na let pa istrčala na pistu i mahala pilotu da stane

Progurala se pored osoblja na vratima, otrčala na pistu i potrčala do aviona. Čudi me da je uspjela stići toliko daleko bez da ju je netko zaustavio, ispričao je jedan od putnika
Vidi originalni članak

Bizaran incident zabilježen je ovog tjedna u zračnoj luci u australskoj prijestolnici Canberri. Naime, jedna je žena zakasnila na let za Adelaide, ali umjesto da se pomiri sa sudbinom ona je istrčala na pistu i počela mahati posadi aviona koja se upravo spremala za polijetanje u nadi da će ju pustiti da uđe u zrakoplov.

Jedan od svjedoka opisao je cijelu situaciju kao ''blagi kaos''. Drugi putnici navode kako je "sreća što je pilot bio upozoren o tome što se događa ili ju je sam uočio i ugasio motor aviona".

POGLEDAJTE VIDEO:

- Očito je propustila let i odlučila da ga još uvijek može uhvatiti. Progurala se pored osoblja na vratima, otrčala na pistu i potrčala do aviona. Čudi me da je uspjela stići toliko daleko bez da ju je netko zaustavio - rekao je Simon Hales, jedan od putnika za NZ Herald.

Zračni promet bio je zaustavljen na 10 minuta nakon čega se sve vratilo u normalnu. Ženi nije bilo dopušteno da se ukrca u avion koji je odletio bez nje. Uhićena je i optužena zbog trčanja po pisti i ugrožavanja sebe i drugih. Glasnogovornik australske savezne policije rekao je da je ženi odbijeno puštanje uz jamčevinu. Očekuje se da će pred sud biti privedena u petak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sircus 03.11.2023.

    grudi su original...nije tnt

  • Coco.Chanel 03.11.2023.

    Ok ima li ona išta u glavi ispod one deke od kose??

  • dobro.jutro 03.11.2023.

    osudili je kratko i jasno ovdje kozna šta bi bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare