Obavijesti

Viral

Komentari 4

'Čekajte mene!': Australka kasnila na let pa istrčala na pistu i mahala pilotu da stane

'Čekajte mene!': Australka kasnila na let pa istrčala na pistu i mahala pilotu da stane

Progurala se pored osoblja na vratima, otrčala na pistu i potrčala do aviona. Čudi me da je uspjela stići toliko daleko bez da ju je netko zaustavio, ispričao je jedan od putnika

VIDEO

Bizaran incident zabilježen je ovog tjedna u zračnoj luci u australskoj prijestolnici Canberri. Naime, jedna je žena zakasnila na let za Adelaide, ali umjesto da se pomiri sa sudbinom ona je istrčala na pistu i počela mahati posadi aviona koja se upravo spremala za polijetanje u nadi da će ju pustiti da uđe u zrakoplov.

Jedan od svjedoka opisao je cijelu situaciju kao ''blagi kaos''. Drugi putnici navode kako je "sreća što je pilot bio upozoren o tome što se događa ili ju je sam uočio i ugasio motor aviona".

POGLEDAJTE VIDEO:

- Očito je propustila let i odlučila da ga još uvijek može uhvatiti. Progurala se pored osoblja na vratima, otrčala na pistu i potrčala do aviona. Čudi me da je uspjela stići toliko daleko bez da ju je netko zaustavio - rekao je Simon Hales, jedan od putnika za NZ Herald.

Zračni promet bio je zaustavljen na 10 minuta nakon čega se sve vratilo u normalnu. Ženi nije bilo dopušteno da se ukrca u avion koji je odletio bez nje. Uhićena je i optužena zbog trčanja po pisti i ugrožavanja sebe i drugih. Glasnogovornik australske savezne policije rekao je da je ženi odbijeno puštanje uz jamčevinu. Očekuje se da će pred sud biti privedena u petak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

NEVJEROJATAN VIDEO IZ LIKE Ne vjerujete da je lisica lukavija od psa? Onda morate ovo vidjeti...
NAJLUKAVIJA LIČKA LIJA

NEVJEROJATAN VIDEO IZ LIKE Ne vjerujete da je lisica lukavija od psa? Onda morate ovo vidjeti...

LIKA - Jedna lija u u Lici ohrabrila se i prišla čovjeku. Mario ondje provode umirovljeničke dane, a kad je prvi put ulovio lijin molećivi pogled, dao joj je jedan komad mesa. No, lisica je otprilike u isto vrijeme došla i sutradan, pa nastavila tako dolaziti po obrok u sljedećim danima. Lisica gotovo svaki put lukavim manevrom, koji se vidi na snimci, zavara Marijevog psa... Lisice, kao i druge divlje životinje, ipak ne treba privlačiti hranom, jer ih tako nepotrebno vežemo uz ljudska staništa, gdje njima nije mjesto.

VIDEO Mačak danima mijaukao prema zidu. Vlasnici se šokirali kada su provjerili zašto to radi
ZBUNIO IH JE

VIDEO Mačak danima mijaukao prema zidu. Vlasnici se šokirali kada su provjerili zašto to radi

'Ovo je moj najveći strah. Da mi mačak pilji u zid, a ja ne znam što se događa. Kao da su duhovi u kući', napisao je jedan tiktoker
Snimku iz Zagreba teško je  prepričati: Što radi ovaj biser?!
STRAŠNO

Snimku iz Zagreba teško je prepričati: Što radi ovaj biser?!

Iako je signalizacija na kolniku prilično jasna i vidi se da su dvije trake za skretanje lijevo, a jedna za ravno, vozač je upravo iz te trake za ravno odlučio skrenuti