To je to što me zanima!

Cijeli život ste pogrešno koristili vrećicu za poklone? Pogledajte brzi trik koji je zaludio internet

Tiktokerica tvrdi da ima jednostavno i brzo rješenje za zamatanje poklona, a sve uz pomoć jedne ukrasne vrećice i minutu strpljenja
Vidi originalni članak

Zamatanje poklona zasigurno nije najjednostavniji zadatak, od upletenosti u ljepljivu mrežu selotejpa do provlačenja kroz role i role papira za zamatanje, to je posao u kojem rijetki uživaju.

No, tiktokerica Ksenia Senn podijelila je sa svojim pratiteljima jedan jednostavan trik, za koji vam je potrebna jedna ukrasna vrećica, a garantira da će primatelj poklona ostati iznenađen.

- Uzmite kraj svake vezice na vrećici i provucite ga kroz rupu na suprotnoj strani, kao što vidite u videu. Kada ste to napravili, samo trebate povući vezice na svakoj strani kako biste zatvorili vrećicu - rekla je dok je u videu demonstrirala svoj trik.

Njezine vrećice imale su graničnike na krajevima vezica pa je stoga cijeli postupak bio još i jednostavniji.

Video je postao viralan na društvenim mrežama, s više od 700.000 pregleda na TikToku.

Mnogi su joj se zahvaljivali, jer im nikada nije palo na pamet da bi mogli tako nešto napraviti, a neki su čak u šali rekli i kako na TikToku uče više nego u školi. Bilo je i onih koji su u komentarima začuđeni kako ljudi za to nisu još uvijek čuli.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • os-lega 19.12.2021.

    Ovo je ludilo.

  • DarkWeb2 19.12.2021.

    Je li se sama ovoga dosjetila ili je imala pomoć?

  • zubić mile 19.12.2021.

    Od smijeha ne mogu ni napisati sta mislim😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare