To je to što me zanima!

Da se smrzneš: Ispod šupe su našli gnijezdo sa 30 čegrtuša

Nakon što su vidjeli jednu zmiju ispod stare šupe, Bobby Cowan i dvojica prijatelja strojem su podigli cijelu konstrukciju i otkrili nekoliko desetaka opasnih čegrtuša
Vidi originalni članak

Jedna čegrtuša sasvim je dovoljna da kod mnogih izazove strah i blagu paniku, a Bobby Cowan je prije nekoliko dana pronašao cijelo gnijezdo u kojem je bilo više od 30 opasnih zmija. 

Cowan je sa dvojicom prijatelja stigao na svoje imanje u teksaškom gradu Gormanu kako bi radili na vjetrenjači. U jednom trenutku su uočili zmiju kako izlazi ispod napuštene šupe te su strojem podigli cijelu konstrukciju da bi pronašli nekoliko desetaka zmija. 

- Definitivno smo bili u panici. Čim smo podigli šupu odmah smo sve to bacili jer je bilo toliko zmija - ispričao je Cowan za San Antonio Express News. Ohrabrili su se i ponovno podigli šupu te su snimili zmije, ali sa sigurne udaljenosti. 

Pomoću štapova i kanti za smeće zmije su kasnije prebacili na drugi dio imanja koji nije bio blizu stoke. Kaže da su ih nabrojili 36, ali da ih je moglo biti i više od 50.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • black_cat 03.01.2019.

    bar je fora kada skupa začegrtaju...pravi hip-hop

  • 28.12.2018.

    strava i uzas

  • 28.12.2018.

    To mu je žena ili punica privukla!

Komentiraj...
Vidi sve komentare