Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
40 komentara

Da se smrzneš: Ispod šupe su našli gnijezdo sa 30 čegrtuša

Nakon što su vidjeli jednu zmiju ispod stare šupe, Bobby Cowan i dvojica prijatelja strojem su podigli cijelu konstrukciju i otkrili nekoliko desetaka opasnih čegrtuša

40 komentara

Jedna čegrtuša sasvim je dovoljna da kod mnogih izazove strah i blagu paniku, a Bobby Cowan je prije nekoliko dana pronašao cijelo gnijezdo u kojem je bilo više od 30 opasnih zmija. 

Cowan je sa dvojicom prijatelja stigao na svoje imanje u teksaškom gradu Gormanu kako bi radili na vjetrenjači. U jednom trenutku su uočili zmiju kako izlazi ispod napuštene šupe te su strojem podigli cijelu konstrukciju da bi pronašli nekoliko desetaka zmija. 

- Definitivno smo bili u panici. Čim smo podigli šupu odmah smo sve to bacili jer je bilo toliko zmija - ispričao je Cowan za San Antonio Express News. Ohrabrili su se i ponovno podigli šupu te su snimili zmije, ali sa sigurne udaljenosti. 

Pomoću štapova i kanti za smeće zmije su kasnije prebacili na drugi dio imanja koji nije bio blizu stoke. Kaže da su ih nabrojili 36, ali da ih je moglo biti i više od 50.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message