To je to što me zanima!

Darujemo ulaznice za koncert najboljih klapa u Zagrebu

U nagradnom natječaju koji traje do 10. svibnja u 11:00 poklanjamo pet puta po dvije ulaznice za koncert najboljih hrvatskih klapa koji će se održati 16. svibnja u Zagrebu
Vidi originalni članak

U srijedu, 16. svibnja u Domu sportova u Zagrebu održat će se koncert najboljih hrvatskih klapa. Za vas smo osigurali pet puta po dvije ulaznice koje možete osvojiti do 10. svibnja u 11:00 sati. Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac koji se nalazi OVDJE i pričekati objavu dobitnika 10. svibnja u podrubrici Nagradne igre. Ulaznice osvaja svaki dvadeseti prijavljeni čitatelj. 

Klapska revolucija u Hrvatskoj

Prije desetak godina, nitko nije mogao predvidjeti da će izvorna dalmatinska klapska "pisma" i njene obrade postati hrvatski glazbeni brand. Klapsku revoluciju je povela klapa Cambi krajem devedesetih godina, a potom su uslijedili veliki hitovi klape Masline i Tomislava Bralića & klape Intrade. Neponovljiva ljepota naše Dalmacije iznjedrila je vrhunski glazbeni izričaj koji svojom kvalitetom odabranih tekstova glazbene forme, polako i sigurno zauzima sam vrh glazbenog stvaralaštva u Hrvata.

Klape su prošle velik put od Rijeke, Pule, Zagreba, Varaždina, Daruvara, Splita, Zadra, Dubrovnika i još mnogih mjesta i gradova u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, da bi se opet vratile u Zagreb. "Zapivat" će opet Zagrepčani, klape i njihovi gosti 16. svibnja u zagrebačkom Domu sportova. 

U Domu sportova Zagrepčani će imati priliku čuti Tomislava Bralića & klapu Intrade, klapu Cambi, klapu Maslina, klapu Sv. Juraj-HRM i klapu Kampanel uz  Vinka Cocu, Lidiju Bačić i Ivanu Radovniković. Kroz ovu prekrasnu glazbenu priču vodit će nas legendarni voditelj Oliver Mlakar i tako toj večeri dati poseban pečat. 

Dođite, poslušajte i pogledajte i sigurno ćete zauvijek ostati vezani za dobru klapsku pjesmu. Interes za koncert je velik, a ukoliko ne osvojite ulaznice na našoj nagradnoj igri potražite ulaznice na sljedećim prodajnim mjestima: Cibona fun shop, Croatia Records – Bogovićeva 5, Integral – Pothodnik  i u sustavu Eventima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare