To je to što me zanima!

Dečki i suvenir s WRC-a postali viralni hit: Doma nose - kotač!

Dok su mladići gledali utrku, jednom je automobilu ispao kotač usred vožnje. Nisu čekali ni sekunde pa su nakon ushićenja što su uspjeli sve to snimiti, otrčali po svoj "suvenir"
Vidi originalni članak

Nekoliko mladića postali su viralni hit nakon što su u nedjelju, na zadnjem danu utrke Croatia Rally, ugrabili zanimljiv "suvenir". Sve su, naravno i snimili, a snimku je objavio i instagram profil Volim Hrvatsku kojeg prati preko 200 tisuća ljudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, dok su mladići gledali utrku, jednom trkaćem automobilu je usred vožnje ispao kotač. Kada su vidjeli što se dogodilo, povikali su: Gle kotač! Nakon toga su se zapitali je li itko to uopće snimio. I da, odgovor je potvrdan. 

VIDEO Ogier u Novom Zagrebu slupao automobil vrijedan 700 tisuća €

- GLE KOTAČ! Suvenir je na sigurnom. Ekipa koja nas je jako nasmijala (objava prije) uživa u ogromnoj popularnosti nakon nezgode na WRC-u gdje su došli do gume automobila koji je vozio slavnu utrku - stoji na instagram profilu Volim Hrvatsku na kojem možete i pogledati zabavan video. 

Podsjetimo, WRC je u Hrvatskoj trajao četiri drana. Stiglo je 1200 sudionika, natjecatelja i pratećeg osoblja, a sve je počelo 22. travnja ceremonijalnim startom kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • joke1980 12.05.2021.

    Ima li zainteresiranih za set guma od Sebastiana Ogiera iz prometne 4kom cijena po dog..

  • nervozni poštar 26.04.2021.

    Krasan smo narod.

  • It's kišing 25.04.2021.

    A da je nekog ovaj drugi auto pokupio... Šta bi onda bilo, tlo bi bio kriv...

Komentiraj...
Vidi sve komentare