To je to što me zanima!

Dječak greškom naručio 51 kutiju Spužva Bob sladoleda, potrošio gotovo 20 tisuća kuna

Četverogodišnji Noah potrošio je sav novac s majčine kartice pa je obitelj napravila GoFundMe kampanju kako bi mogla podmiriti račun koji je Noah napravio na Amazonu
Vidi originalni članak

Četverogodišnji Noah iz New Yorka ispraznio je bankovni račun svoje majke Jennifer Bryant kada je naručio čak 918 Spužva Bob sladoleda s Amazona u vrijednosti od nešto manje od 20 tisuća kuna, prenosi Mirror.

Noah je veliki fan Spužva Boba i to u tolikoj mjeri da je naručio čak 51 pakiranje sladoleda s likom iz crtanog filma.

Njegova majka Jennifer priču je podijelila na svom Instagram profilu gdje je ispričala kako su sada zaglavili sa stotinama sladoleda koji se tope jer prodavač na Amazonu ne prihvaća povrate.

Noah je s mamine kartice potrošio nešto manje od 20 tisuća kuna, a preko GoFundMe kampanje obitelj je uspjela prikupiti gotovo 150 tisuća kuna što je daleko više od onog što im je bilo potrebno da pokriju trošak na kartici.

Jennifer je inače studentica socijalnog rada i ima još dvoje djece i bez pomoći internet kampanje ne bi imala kako platiti nestašluk svog sina.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 18.05.2021.

    Pitanje jel to istina, no zaprepascuje stvarna cinjenica kako je lakse nazicati pomoc za neku glupost, nego za neku stvarnu potrebu. Ima puno ljudi koji imaju puno love i zabavlja ih kad je netko glup ili blentav, pa im velikodusno pomognu. A kad ih netko zapita za nuznu pomoc onda su cinicni i sumnjicavi i cesto odgovaraju: ''Radi i zaradi, ja sam isto tesko radio, pa sada imam''.

  • 12.05.2021.

    Dobar je. On dobio sladolede, a njegovi pritom zaradili

  • Kaj te brigga 12.05.2021.

    To su neki novci samo u Hrvatskoj, a u SAD-u je to ništa spektakularno, socijala plati taj račun bez imalo sekiracije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare