To je to što me zanima!

Djevojčica (13) povraća kosti i kamenje, pastori krive demone

Začuđujuće, kamenje zna stajati u njenim ustima po 40 minuta, a kada napokon izađe, potpuno je suho, ispričala je novinaru lista 'New Era' zabrinuta starija sestra
Vidi originalni članak

Lydia David (13), djevojčica iz Katature u Namibiji, oboljela je početkom prosinca od nepoznate bolesti koja je nagnala obitelj i svećenike na zaključak da su je opsjeli zli duhovi, odnosno demoni!

Ako je za vjerovati onome što su ispričali svjedoci, siroto dijete povraća kamenje, kosti, kosu, trnje, sapun i brojne druge predmete koji neobjašnjivo nastaju u njenom tijelu.

O njenom neobičnom slučaju prije nekoliko je dana izvijestio novinar lista 'New Era', koji je i slikom zabilježio kamenje koje navodno izlazi iz njenog želuca.

- Njene su muke počele u prosincu. Odjedanput je počela spavati po cijele dane te bi joj se tijelo znojilo. Znala je biti prekrivena pjenom i slinom, pa smo isprva mislili da je oboljela od epilepsije - ispričala je novinaru njena starija sestra Mwaala Shilongo, pa dodala:

- Naravno, odveli smo je u bolnicu, no svi nalazi su bili uredni, a i rendgenske snimke nisu ništa otkrile. Sve što su nam liječnici rekli jest da mora piti puno vode.

Situacija se, ističe sestra, iz dana u dan počela sve više pogoršavati, te je djevojčica ubrzo svakodnevno više puta počela padati u nesvijest. 

Također, počela je jesti isključivo piletinu i piti mlijeko, a posljedica te prehrane je bila povraćanje raznih predmeta. Začuđujuće, kamenje bi znalo stajati u njenim ustima po 40 minuta, a kada napokon izašlo, bilo bi potpuno suho.

- Kada bi bila u transu zvali bismo susjede u pomoć jer bi postajala toliko snažna da je nismo mogli sami držati. Nemavši više kamo, naposljetku smo se obratili svećenicima koji su zaključili da je opsjednuta.

Odnedavno brojni pastori svakodnevno mole za nju, što joj, tvrdi obitelj, čini dobro. Zdravstveno stanje joj se unatrag nekoliko dana popravilo, no još uvijek neprestano zahtijeva hranu iako je sita.

- Lydia je vrijedna i inteligentna djevojčica, odlikašica u školi. Bojimo se da je netko ljubomoran bacio uroke na nju - izjadala se sestra, dok je jedan od pastora, Haiyambo Filip, odbio komentirati slučaj za taj list.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • unknown agent 30.12.2013.

    e a neki se sad vamo zajefrkavaju pa se i ja poceo, a sta ako je to zbilja istina da ona povraca kamenje ko zna kakvo joj je tjelo, zeludac al o5 onda bi trebala srat to kamenje jer na onu rupu dole izlazi sve sto ne valja :(((

  • unknown agent 30.12.2013.

    a ova povraca kamen, ma ne kamen stjenu jbt, koliko kamenje drzi u ruci nema teorije da je to povratila, to bi ju ugusilo i unistilo jednjak i sve ostale unutarnje organe ma dajte ljudi

  • mučkođubre2 19.03.2013.

    ja sam jednom povratio 2kn, i čudio se, al sam se onda sjetio da sam ih dan prije slučajno proguto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare