Obavijesti

Viral

Komentari 49

Djevojčica (13) povraća kosti i kamenje, pastori krive demone

Djevojčica (13) povraća kosti i kamenje, pastori krive demone
2

Začuđujuće, kamenje zna stajati u njenim ustima po 40 minuta, a kada napokon izađe, potpuno je suho, ispričala je novinaru lista 'New Era' zabrinuta starija sestra

VIDEO

Lydia David (13), djevojčica iz Katature u Namibiji, oboljela je početkom prosinca od nepoznate bolesti koja je nagnala obitelj i svećenike na zaključak da su je opsjeli zli duhovi, odnosno demoni!

Ako je za vjerovati onome što su ispričali svjedoci, siroto dijete povraća kamenje, kosti, kosu, trnje, sapun i brojne druge predmete koji neobjašnjivo nastaju u njenom tijelu.

O njenom neobičnom slučaju prije nekoliko je dana izvijestio novinar lista 'New Era', koji je i slikom zabilježio kamenje koje navodno izlazi iz njenog želuca.

- Njene su muke počele u prosincu. Odjedanput je počela spavati po cijele dane te bi joj se tijelo znojilo. Znala je biti prekrivena pjenom i slinom, pa smo isprva mislili da je oboljela od epilepsije - ispričala je novinaru njena starija sestra Mwaala Shilongo, pa dodala:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naravno, odveli smo je u bolnicu, no svi nalazi su bili uredni, a i rendgenske snimke nisu ništa otkrile. Sve što su nam liječnici rekli jest da mora piti puno vode.

Situacija se, ističe sestra, iz dana u dan počela sve više pogoršavati, te je djevojčica ubrzo svakodnevno više puta počela padati u nesvijest. 

Također, počela je jesti isključivo piletinu i piti mlijeko, a posljedica te prehrane je bila povraćanje raznih predmeta. Začuđujuće, kamenje bi znalo stajati u njenim ustima po 40 minuta, a kada napokon izašlo, bilo bi potpuno suho.

- Kada bi bila u transu zvali bismo susjede u pomoć jer bi postajala toliko snažna da je nismo mogli sami držati. Nemavši više kamo, naposljetku smo se obratili svećenicima koji su zaključili da je opsjednuta.

Odnedavno brojni pastori svakodnevno mole za nju, što joj, tvrdi obitelj, čini dobro. Zdravstveno stanje joj se unatrag nekoliko dana popravilo, no još uvijek neprestano zahtijeva hranu iako je sita.

- Lydia je vrijedna i inteligentna djevojčica, odlikašica u školi. Bojimo se da je netko ljubomoran bacio uroke na nju - izjadala se sestra, dok je jedan od pastora, Haiyambo Filip, odbio komentirati slučaj za taj list.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.