To je to što me zanima!

eBay oglas: 'Prodajem borbeni avion za samo 610.000 kuna'

Za šopingholičare je kupnja ovog aviona jednako 'zahtjevna' kao kupnja CD-a ili knjige.Osim u Falklandskom ratu, avion je pet godina služio i u Afganistanu
Vidi originalni članak

Najveći entuzijasti imaju priliku preko eBaya kupiti zadnji primjerak prve generacije borbenog aviona Harrier koji je bio najjači borbeni avion u Falklandskom ratu. Za šopingholičare je kupnja ovog aviona jednako 'zahtjevna' kao kupnja CD-a ili knjige. Za Harrier će zainteresirani kupci trebati izdvojiti 'tek' 610.000 kuna.

Osim u Falklandskom ratu, avion je pet godina služio i u Afganistanu. Trenutačni vlasnik ovog Harriera, Chris Wilson (33) iz Yorkshirea u Velikoj Britaniji, rekao je kako se uz malo tehničkih popravaka ponovno može poletjeti s ovim zrakoplovom, piše Daily Mail.

- Bez Harriera nikada ne bismo uspjeli osvojiti Falklandsko otočje. Ovaj avion je vrlo važni dio opreme te poznati britanski mehaničarski podvig - istaknuo je Wilson.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mooc 03.02.2011.

    obicna hrpa limarije,a i sto je avion brate mili,ma nebi ga uzeo ni za kunu brate,sluzio tolke godine u vojsci pa to ni za otpad nije covjece britanci obicni probuseni dolari.....

  • dani4x41 03.02.2011.

    ovo je idealna prilika nasoj vladi da kupi avion posto su posljednja dva prizemljili

  • bbaco 03.02.2011.

    avion nije uopće problem kupit, kod aviona je problem održavanje i gorivo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare