To je to što me zanima!

FOTO Prvi put otišla s društvom na more pa ostala zgrožena: Ovo smo platili 280 eura!?

Na svaku njihovu žalbu o smještaju samo su rekli da im jedino mogu malo počistiti sobu, tvrdi djevojka na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Djevojka iz Srbije putem agencije uplatila je ljetovanje u Turskoj, a kada je tamo stigla ostala je zatečena smještajem i lokacijom.

- Tko kaže mi smo mladi i nećemo ni biti u smještaju. 280 eura čiste komocije - napisao je na Twitteru brat od djevojke koja je prvi put s društvom otišla na more.

Dodao je i kako su morali platiti dodatnih 15 eura za gorivo autobusu te 130 eura za narukvicu kako bi svi bili zajedno te obilazili najskuplje i najljepše plaže.

Sestra mu je poslala fotografije smještaja koji je prljav, a najzanimljivija stvar je ta što do posljednjeg trenutka nisu znali gdje će biti smješteni. No, oni koji su imali 'više sreće' završili su u hotelu s bazenom.

ANKETA Treba li kažnjavati turiste zbog hodanja gradom u badiću?

- Do posljednjeg trenutka ne znate gdje ćete biti smještani i onda kad dođete saznate da za iste pare jedna grupa bude u finom hotelu s bazenom, a drugi gledaju da se ne zaraze -  napisao je na Twitteru.

- Ja idem za par dana tamo i ne znam što me čeka - napisao je te dodao kako se na izlete ne smije ništa od hrane i pića jer sve pregledaju, a kada nešto pronađu bace u kantu za smeće.

Žalila se na smještaj, a oni joj poručili da jedino mogu malo počistiti sobu

- Nemam ništa protiv ako to rade odraslima koji zarađuju, ali srednjoškolcima i studentima koji su na teretu roditelja to je veliki udar na džep - dodao je.

- Moja sestra je zgrožena! Prvi puta s društvom je otišla na more u Tursku i ovo im uvale, ne znam što bih rekao - napisao je. 

Istaknuo je kako se radi o mlađoj sestri koja se jedva uspjela snaći u svemu tome, a na svaku njihovu žalbu po pitanju smještaju samo su rekli da im jedino mogu malo počistiti sobu.

OGORČENI U BIOGRADU 'Tri kupača u moru, a sva mjesta na plaži rezervirali su turisti i još nas napali zbog mjesta'

Naime, radi se o agenciji za putovanje iz Srbije na čiji je rad bilo već nekoliko pritužbi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • boroMir2 01.08.2022.

    hahahha neka

  • niko s nikin 26.07.2022.

    Vama i netriba bolji

  • kamenjarac na kvadrat 26.07.2022.

    Da ste otišli u dalmaciju tamo bi bolje prošli....

Komentiraj...
Vidi sve komentare