To je to što me zanima!

Genijalni ili očajni? Pogledajte točku koja je podijelila publiku

Točka koju su u utorak u showu America's Got Talent izveli Dustin Dojo i njegov pomoćnik Terry još je jedanput pokazala koliko smisao za humor može biti različit
Vidi originalni članak

Dustin se žiriju i gledateljima u New Yorku predstavio kao stručnjak za karate koji je vještinu izučio u jednoj pizzeriji u Pensacoli, te dodao da mu je želja podučavati druge tehnikama samoobrane i snimati akcijske filmove.

Njegove su izjave suce Howarda Sterna i Howieja Mandelu počele bacati na smijeh jer su odmah shvatili da se Dustin i njegov maskirani pomoćnik Terry samo šale, međutim njihove kolegice Heidi Klum i Mel B nisu na prvu uvidjele da je to što gledaju samo parodija na filmove sa superjunacima.

I dok su se Stern i Mandel valjali od smijeha njih su se dvije zgražale nad točkom, a stav nisu promijenile ni kada su se napokon uvjerile da mladići na pozornici ne misle ozbiljno i da nisu nikakvi karatisti.

Identično je raspoloženje vladalo i u publici, pa je tako dio gledatelja glasno bodrio momke dok su im drugi zviždali.

Budući da je i glasovanje završilo 2:2 remijem, šah situaciju je naposljetku riješio Stern tako što je pritisnuo takozvani zlatni buzzer i poslao natjecatelje u sljedeći krug.

Pogledajte i vi točku, te napišite jesu li vas Dustin i Terry uspjeli nasmijati ili je to humor koji vam nije pretjerano drag.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • kung fu panda 02.06.2014.

    dečki su dobri posebno borba protiv boli

  • rea-san 02.06.2014.

    Ove dvije kokoške iz žirija svojom "inteligencijom" sramote ženski rod!

  • Vlad 02.06.2014.

    Divim se izvođačima što su uspjeli biti ozbiljni cjeli nastup. Ove dvije nebi želio imati kao gošće. Jedino da plešu oko štange.

Komentiraj...
Vidi sve komentare