To je to što me zanima!

Glasujte za omiljene ekipe i bodrite naše uživo u Poljskoj!

Uključite se u Nabrundavanje - glasujte za ekipe koje su vas najviše nasmijale svojim video uratcima i osigurajte si mjesto na poljskim tribinama u lipnju!
Vidi originalni članak

Nakon tri tjedna trajanja dosad neviđenog internetskog projekta "PoŽuji na tribine, Nabrundavanje 2012." i odlične zabave uz video uratke  nabrundanih ekipa koje se bore  za odlazak u Poljsku, došlo je vrijeme da odaberete svoje favorite. Glasujte za omiljenu ekipu koja vas je najviše nasmijala, pomozite im da uđu u polufinale projekta i tako budu korak bliže poljskim tribinama.

Nagradna igra za čitatelje 24sata.hr

No, naše neće uživo bodriti samo najnabrundanije ekipe, već i vi,  njihovi vjerni glasači i navijači! Glasovanjem se uključujete u fantastičnu nagradnu igru u kojoj sedam dobitnika osvaja najbitnije navijačke rekvizite – majicu i gajbu Ožujskog piva, a za četvero doista najsretnijih smo osigurali mjesto na najbitnijem sportskom događaju godine 14. lipnja - znate što to znači! 

Zato kliknite OVDJE , glasajte do 29. travnja u ponoć i nabrundajte se u Poljskoj!

Sudjelovati mogu samo registrirani korisnici. Dobitnike izvlačimo slučajnim putem, a njihova ćemo imena objaviti 30. travnja u podrubrici Nagradne igre.

Dobitnike ćemo kontaktirat mailom pa vas pozivamo da postavke svog korisničkog profila popunite novim i točnim podacima.

Detaljna pravila nagradne igre potražite ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dalmatar 24.04.2012.

    očajna vam je reklama ,kao i piva ,kao i nogomet ..

  • Damir_D_ 23.04.2012.

    Cekaj malo mozemi neko objasniti kako to glasovati... pliz

  • Penny Dollar 23.04.2012.

    Ja bi to organizirao, al vec je kasno. Nadam se da ce bit nesto slicno za SP u Brazilu :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare