To je to što me zanima!

Golemi piton je progutao kozu tešku 35 kilograma

Koza je sa imanja nestala prije tri tjedna, a njena vlasnica je nakon toga primijetila zmiju dugu pet metara koja je imala golemu oteklinu na trbuhu
Vidi originalni članak

Golemi piton u Kurandi u Australiji pojeo je čitavu kozu sa rogovima tešku 35 kilograma. Koza je sa imanja nestala prije tri tjedna, a njena vlasnica je nakon toga primijetila zmiju dugu pet metara koja je imala golemu oteklinu na trbuhu. Piton je tri dana probavljao kozu, a potom nestao. Vlasnici je koza bila kućni ljubimac, a ostatak životinja sa imanja je darovala u lokalni zoološki vrt nakon incidenta. Njen susjed, Yuri Hagedorn, nadgledao je gmaza, a stavio je i ogradu oko njega.
- Taj teritorijalni piton boravi na ovom području već dosta vremena. Inače se hrani klokanima koji nisu puno manji od koze. Piton često posjeti i naseljeni dio područja, nije to ništa čudno - rekao je Hagedorn. Kustos za gmazove u zoološkom vrtu u Queenslandu je rekao kako golemi pitoni bez problema progutaju klokane. U Kurandi su poznati po tome da jedu kućne ljubimce, obično pse.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • stoka1 26.02.2010.

    imali smo ga i zavrsio je u zoo vrtu jer je pojeo macku koja nam je bila kucni ljubimac

  • Windir 26.02.2010.

    i onda nek mi neko kaze da se pitoni mogu drzat kao kucni ljubimci... je*i ti to,ja ostajem pri ribicama i papagajima.

  • Zlatko76 26.02.2010.

    e da se tu našao lovac iz priče o crvenkapici on bi rasporio zmiju, izvukao kozu i priča bi završila sretno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare