Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Golemi piton je progutao kozu tešku 35 kilograma

Koza je sa imanja nestala prije tri tjedna, a njena vlasnica je nakon toga primijetila zmiju dugu pet metara koja je imala golemu oteklinu na trbuhu

cairns.com.au
Foto: cairns.com.au
5 komentara

Golemi piton u Kurandi u Australiji pojeo je čitavu kozu sa rogovima tešku 35 kilograma. Koza je sa imanja nestala prije tri tjedna, a njena vlasnica je nakon toga primijetila zmiju dugu pet metara koja je imala golemu oteklinu na trbuhu. Piton je tri dana probavljao kozu, a potom nestao. Vlasnici je koza bila kućni ljubimac, a ostatak životinja sa imanja je darovala u lokalni zoološki vrt nakon incidenta. Njen susjed, Yuri Hagedorn, nadgledao je gmaza, a stavio je i ogradu oko njega.
- Taj teritorijalni piton boravi na ovom području već dosta vremena. Inače se hrani klokanima koji nisu puno manji od koze. Piton često posjeti i naseljeni dio područja, nije to ništa čudno - rekao je Hagedorn. Kustos za gmazove u zoološkom vrtu u Queenslandu je rekao kako golemi pitoni bez problema progutaju klokane. U Kurandi su poznati po tome da jedu kućne ljubimce, obično pse.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message