To je to što me zanima!

Hakirali su aparat: Mladići pustili gay porniće u Novalji

VRAĆALI SE S TULUMA: Grupa mladića je negdje oko 6 sati ujutro zastala oko info ploče u centru Novalje, a nakon što su otišli, pojavili su se pornići
Vidi originalni članak

Kakvi majstori, vraćali su se oko 6 ujutro s tuluma, nešto gledali oko ploče, a nakon što su otišli, na ploči su krenuli pornići, rekao je čitatelj.

Novalja je poznata po dobrim provodima na Zrću, a samim time i ludovanjem mladih. Prolaznici, iako već naviknuti na svašta, ostali su šokirani kad su ugledali info ploču koja je postavljena u centru grada. Grupa mladića ju je “hakirala” i na njoj pustila erotske filmove.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vidio sam neke strance kako stoje pored ploče. Glasno su se smijali i otišli. Kroz nekoliko minuta primijetio sam drugačiju sliku, a kad sam se približio, šokirao me video dva muškarca kako se međusobno zadovoljavaju - kaže čitatelj.

Komunalno redarstvo grada Novalje potvrdilo nam je događaj te nadodaju da su brzo reagirali i uklonili snimke. Kažu da nove ploče imaju utore za USB te bilo tko može doći i upaliti što god poželi. No komunalni redari su uglavnom u blizini i kontroliraju što je na ekranu. Ova ploča postavljena je prije nekoliko tjedana, a ovo je prvi put da se ovakvo nešto dogodilo. Podsjetimo, info ploče su česta meta “duhovitih hakera”. Prošle godine u travnju slična stvar dogodila se u Sisku.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 3am 28.08.2018.

    Ja sam ženu jučer hakirao

  • Dianysi 25.08.2018.

    Cak i pocetnik (manje od Junior IT) zna da na takvom javnom uredjaju treba uraditi bar osnovnu zastitu ili bar iskljuciti USB port...

  • giovanni123 23.08.2018.

    Tako treba !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare