Obavijesti

Viral

Komentari 16

Hakirali su aparat: Mladići pustili gay porniće u Novalji

VRAĆALI SE S TULUMA: Grupa mladića je negdje oko 6 sati ujutro zastala oko info ploče u centru Novalje, a nakon što su otišli, pojavili su se pornići

VIDEO

Kakvi majstori, vraćali su se oko 6 ujutro s tuluma, nešto gledali oko ploče, a nakon što su otišli, na ploči su krenuli pornići, rekao je čitatelj.

Novalja je poznata po dobrim provodima na Zrću, a samim time i ludovanjem mladih. Prolaznici, iako već naviknuti na svašta, ostali su šokirani kad su ugledali info ploču koja je postavljena u centru grada. Grupa mladića ju je “hakirala” i na njoj pustila erotske filmove.

Pokretanje videa...

00:57

- Vidio sam neke strance kako stoje pored ploče. Glasno su se smijali i otišli. Kroz nekoliko minuta primijetio sam drugačiju sliku, a kad sam se približio, šokirao me video dva muškarca kako se međusobno zadovoljavaju - kaže čitatelj.

Komunalno redarstvo grada Novalje potvrdilo nam je događaj te nadodaju da su brzo reagirali i uklonili snimke. Kažu da nove ploče imaju utore za USB te bilo tko može doći i upaliti što god poželi. No komunalni redari su uglavnom u blizini i kontroliraju što je na ekranu. Ova ploča postavljena je prije nekoliko tjedana, a ovo je prvi put da se ovakvo nešto dogodilo. Podsjetimo, info ploče su česta meta “duhovitih hakera”. Prošle godine u travnju slična stvar dogodila se u Sisku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.