To je to što me zanima!

HGSS opet briljira: 'Tvitajte' nam ima li života nakon smrti!'

Hrvatska gorska služba spašavanja već se godinama ponosi domišljatom i humorističnom komunikacijom na društvenim mrežama, a ovaj su se put poslužili popularnim luftićem u obliku - lijesa.
Vidi originalni članak

'Tvitajte' nam ima li života nakon smrti, stoji u novoj objavi HGSS-a koja je na Facebooku i Twitteru oduševila tisuće ljudi. Naime, objavu je u samo sat vremena na Facebooku 'lajkalo' gotovo tisuću i pol ljudi, a podijelilo njih gotovo dvjesto. 

Na objavi se nalazi muškarac koji leži u bizarnom ružičastom luftiću u obliku lijesa koji je prije nekoliko dana osvojio društvene mreže i koji bi mogao postati novi hit na plažama diljem svijeta, kao što su to prošlih godina bili 'plamenci'. 

PLUTANJE U LIJESU 'Plamenci su mrtvi': Pomalo bizaran napuhanac već je hit!

Iznad fotografije luftića, HGSS je naveo:

'Dragi turisti, ukoliko se zaista ne možete suzdržati:

  1. Na luftić napišite ime i adresu
  2. U slučaju nužde nazovite 112
  3. Nek' dupini budu s vama

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 03.05.2019.

    Kada ovo gledam, dušu dalo za zaspat', i biti odnesen bog zna kud'... ja bih se ak' već moram vezala za nešta..svoj ti posao..Još te nađu kasnije već spakiranu ka srdelu. 😎😬😖

  • 02.05.2019.

    čim bura počne treba bjezati iz mora a oni na luft madracima svake godine sve isto,ili hodaju sami po planinama

  • karlhans 02.05.2019.

    Samo glupan može misliti da nakon fizičke smrti sve prestaje! Ništa na ovom svijetu a to se podratumijeva cijeli univerzum nije konačno. Materija je neuništiva, samo prelazi iz jednog stanja u drugo. Već odavna je dokazano da je duh materijalan oko 15-ak grama, dugo se o tome šutjelo ana kraju svi liječnici koji su najbolji svjedoci različitih fizičkih smrti su se složili da nakon fizičke smrti u određenom vremenskom intervalu sva tijela gube oko 15 grama težine a da nije materijalnog svojstva, voda, minerali itd. Za to se pretpostavlja da je to što zovemo DUH tijela. A on nije nestao, a gdje je otišao? E to ćemo saznati kada umremo. Glavno u beskonačnosti vremena i prostora ovog univerzuma šta je to pišljivih 75 godina prosječnog života, NIŠTA! U svojoj egocentričnosti mislimo da smo to i da nakon nas nema ništa. GLUPOST i primitivizam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare