To je to što me zanima!

Htio skočiti: Pod most 'zgurali' 13 šlepera da spase muškarca

Detroit: U većini slučajeva ovakve situacije brzo rješavamo pa je dovoljan samo jedan šleper. No ovog puta policajci su tri sata nagovarali muškarca da odustane od nauma, kazao je policijski poručnik
Vidi originalni članak

Čak 13 šlepera blokiralo je u utorak rano ujutro državnu autocestu 696 u okolici Detroita kako bi spasili život muškarcu koji je prijetio da će se baciti s nadvožnjaka. Policajci su nakon dojave o muškarcu na nadvožnjaku zatvorili oba smjera autoceste i zaustavljali veće kamione kako bi ih 'natiskali' ispod mosta. Fotografija koju je policija objavila na službenom Twitteru izazvala je veliku pozornost. 

- Nije neuobičajeno da u ovakvim slučajevima tražimo pomoć vozača kamiona, no u većini slučajeva ovakve situacije brzo rješavamo pa je dovoljan samo jedan šleper. No ovog puta policajci su tri sata nagovarali muškarca da odustane od nauma - i uspjeli su - kazao je za CNN poručnik policije države Michigan Mike Shaw. 

Dojavu o muškarcu koji želi skočiti s nadvožnjaka u Huntington Woodsu policija je primila oko 1 sat iza ponoći. 

- Kad dobijemo ovakvu informaciju, zatvorimo cestu i preusmjerimo promet. Kamioni ispod mosta osiguravaju da, ukoliko čovjek padne ili zaista skoči, ne pada s visine više od četiri metra već metar i pol do dva - kaže Shaw. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • prdac40 01.05.2018.

    Uvijek kad pomislim da smo mi glupi eto Amera sa nečim protiv čega ne možeš..

  • CeH 01.05.2018.

    hahah da se htio bacit samo bi otišo na drugu stranu na kojoj nema šlepera :)))

  • arso 26.04.2018.

    Zasto ga nisu pustili da skoci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare