Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

Htio skočiti: Pod most 'zgurali' 13 šlepera da spase muškarca

Detroit: U većini slučajeva ovakve situacije brzo rješavamo pa je dovoljan samo jedan šleper. No ovog puta policajci su tri sata nagovarali muškarca da odustane od nauma, kazao je policijski poručnik

Foto: MSP Metro Detroit/Twitter
17 komentara

Čak 13 šlepera blokiralo je u utorak rano ujutro državnu autocestu 696 u okolici Detroita kako bi spasili život muškarcu koji je prijetio da će se baciti s nadvožnjaka. Policajci su nakon dojave o muškarcu na nadvožnjaku zatvorili oba smjera autoceste i zaustavljali veće kamione kako bi ih 'natiskali' ispod mosta. Fotografija koju je policija objavila na službenom Twitteru izazvala je veliku pozornost. 

- Nije neuobičajeno da u ovakvim slučajevima tražimo pomoć vozača kamiona, no u većini slučajeva ovakve situacije brzo rješavamo pa je dovoljan samo jedan šleper. No ovog puta policajci su tri sata nagovarali muškarca da odustane od nauma - i uspjeli su - kazao je za CNN poručnik policije države Michigan Mike Shaw. 

Dojavu o muškarcu koji želi skočiti s nadvožnjaka u Huntington Woodsu policija je primila oko 1 sat iza ponoći. 

- Kad dobijemo ovakvu informaciju, zatvorimo cestu i preusmjerimo promet. Kamioni ispod mosta osiguravaju da, ukoliko čovjek padne ili zaista skoči, ne pada s visine više od četiri metra već metar i pol do dva - kaže Shaw. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message