To je to što me zanima!

Iskoristite priliku i petkom ne propustite primjerak 24sata!

IDEALNA PRILIKA KOJU NE SMIJETE PROPUSTITI! Petak je vaš dan za 24sata? Ostavite svoje podatke i petkom očekujte dar - primjerak 24sata na vašu kućnu adresu
Vidi originalni članak

Petkom se volite opustiti i pročitati svoje omiljene dnevne novine? Ne propustite ovu super priliku jer 24sata nagrađuje sve vjerne čitatelje 24sata! Klikom na ovaj link ostavite svoje podatke i petkom očekujte besplatan primjerak 24sata dostavljene u vaš poštanski sandučić do 7 sati.

Požurite jer su količine ograničene!

*Ispunjenjenjem navednih podataka pristajete na korištenje osobnih podataka u svrhu promotivnih akcija Styria Hrvatska medijskih servisa. Ponuda vrijedi samo za područje ručne dostave u RH.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MikeDesculity 22.11.2013.

    Evo prošlo 8 i po ni traga od mojih besplatnih novina petkom....

  • MikeDesculity 16.11.2013.

    Evo me na telefonu sa kontakt centrom. Kažu da je besplatan primjerak samo jedan petak, onaj slijedeći. Ali "petkom" nije jedan petak, već više "petaka"... Ovo je bila čista transakcija podataka prema agenciji Stryria i poprilično jeftina, za 4 kune po čovjeku dobili su paket adresa koje će bombardirati sa emailovima, promotivnim materijalima, a kako po pravilniku Styria-e imaju pravo dijeliti podatke sa svima... Hello svijet knjige, mozaik knjiga, La redouete, bio clinica, avon, oriflame, zepter.... svi na vašim vratima i u Vašim sandučićićičima. Za 4 kn. Da mi je raditi u marketingu.

  • MikeDesculity 16.11.2013.

    Nazvao sam kontakt centar i da ne petljam previše pitao da li su detalji ove ponude na internetu. Žena kaže da. Ja poklopi i oden na internet. Kad ono...? Ništa? Ja kupujem 24 samo petkom, ostalo pogledam online. Što ova ponuda uključuje? Koliko dugo će se dobivati novine svaki petak, koji su uvjeti, kome će se dijeliti podatci (ova agencija za prodaju podataka Styria, tko ima kontrolu nad njom??).

Komentiraj...
Vidi sve komentare