To je to što me zanima!

Izraelska 'kraljica oružja' tvrdi: 'Ljubomorna sam na Ameriku'

Orin Julie, veteranka izraelskih obrambenih snaga kaže kako je prvo radila u uredu. To joj se nije baš svidjelo i tražila je posao na terenu. To su joj odobrili 2013. godine
Vidi originalni članak

Orin Julie, veteranka izraelskih obrambenih snaga i samoproglašena "kraljica oružja", kaže da je ljubomorna na američki zakon o oružju. Orion osuđuje "škrti" izraelski zakon. Kaže kako SAD ima najbolji zakon o oružju na svijetu te žali što ona ne može u Izraelu legalno posjedovati oružje kao civil. Počela je služiti 2012. godine. No prvo je dobila uredski posao i nije bila zadovoljna te je tražila aktivnu vojnu službu. To joj je odobreno 2013. godine. Počela je objavljivati svoje fotografije i uskoro ju je kontaktirala vojna industrija kako bi radila kao manekenka za njih, piše RT. 

- Počela sam objavljivati nešto što na društvenim mrežama nije uobičajeno. Bez kupaćih kostima, bez bikinija, samo ja moja ženstvenost i moje oružje. Žene mogu sve što žele. U vojsci i bilo gdje drugdje - tvrdi Orin. Također, znala je kritizirati ljude koji se ne slažu s Trumpom. 

- On sigurno nije protiv Izraela. Njegov zet je Židov. Trump je preselio veleposlanstvo u Jeruzalem. Barack Obama nije volio Izrael, ali Trump nas podupire - kaže Orin. 

- Blagoslovljena sam s određenim vještinama i želim biti najbolja verzija sebe. Volim adrenalin koji osjećam kad držim pištolj. Osjećam se moćno i da imam kontrolu - kaže Orin.  

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 30.05.2019.

    Ziva David

  • _Varešak_ 24.05.2019.

    Dobra, ali opasna,nipošto se sa njome ne bi nui u što upuštao.

  • 24.05.2019.

    Onda se Palestinci bune kad ima ovakva krasotica ubija djecu i to iz rafala, onako se sva trese, uhhhh....

Komentiraj...
Vidi sve komentare