To je to što me zanima!

Jednojajčani blizanci žive zrcalni život već 74 godine

Britanski blizanci, Peter i Paul Kingston, često se šale kako su najdulje bili razdvojeni pri porođaju, 23. lipnja 1934. Peter je čekao Paula dva sata
Vidi originalni članak

Identični blizanci Peter i Paul Kingston (74) kao da žive iste živote. Dijelili su školsku klupu, skupa služili vojsku, odlazili na odmor i čak radili isti posao. Prije 40 godina preselili su se iz Londona u East Wittering kraj Chichestera i dijelili kuću. Peter sa suprugom Kari živi u prizemlju, a Paul i Mavis na katu. Dijele i razgovor pa Peter započne rečenicu, a Paul je dovrši. I obratno.
- Obojica volimo jedrenje i plivanje - rekao je Peter, a Paul je dodao da vole i biciklizam. Peter je potvrdio.
S 15 godina napustili su školu zbog posla. S 18 su otišli u vojsku.
- Trebao sam ići u kino s djevojkom, ali mi se nije dalo pa je Paul otišao umjesto mene - rekao je Peter i dodao kako su se često mijenjali i zbunjivali sve ljude oko sebe.
Djevojka nikad nije otkrila. Nakon vojske otišli su s roditeljima u Weymouth na odmor koji im je promijenio život. Fred Pontin ih je čuo kako sviraju i pjevaju te ih zaposlio kao zabavljače. Skupa su otišli u mirovinu nakon 30 godina. Ali još uvijek dobivaju ponude za honorarni posao.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • opera 16.02.2009.

    nista novo!

  • 16.02.2009.

    I oni misle da je to štos? Ako su to radili - nije im za zamjeriti jer su bili djeca, mladi...Ali da to danas pričaju kao neku foru? Pa, oni su \'\'puknuti\'\'!!

  • crnka27os 16.02.2009.

    trebao sam ići u kino,ali nije mi se dalo,pa je paul otišao umjetso mene;;))nije primjetila!!! crkla sam od smjeha kad sam ovo pročitala..koliko je bizarno,toliko je i komično;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare