To je to što me zanima!

Jezivo realno: Ovo je Harmony, prvi robot za seks s osjećajima

Harmony je prva igračka za seks koja dolazi uz uputstva i aplikacijom koja može kontrolirali njena raspoloženja i postavke. Čak će imati i puls koji će varirati ovisno o raspoloženju...
Vidi originalni članak

Prvi robot za seks koji "može ostvariti emocionalnu povezanost" će biti pušten u prodaju sredinom travnja. Njeno ime je Harmony i bit će programirana da se "zaljubi u vas", kažu tvorci ove nove generacije igračaka za seks.

Ona dolazi uz uputstva i aplikacijom koja može kontrolirali njena raspoloženja i postavke. Čak će imati i puls koji će varirati ovisno o raspoloženju kako bi vlasnik mogao ostvariti s njom emocionalnu povezanost.

 

"Emocije su ono što razlikuje seks s osobom koju ste upoznali u baru i jedva joj se sjećate imena i seks s nekim koga znate i koga volite", tvrde tvorci.

Harmony dolazi u 12 verzija, koje vlasnik bira pri kupnji. Može izabrati naivnu verziju, sramežljivu, pametnu ili, naravno, perverznu.

"Ona će govoriti i raditi stvari koje ne očekujete", tvrde tvorci koji dodaju da će aplikacija biti dostupna na svim mobitelima i računalima i biti sinkronizirana s lutkom.

Cijena ovakve jedne napredne lutke dostiže i 12.000 funti, a godišnja članarina na aplikaciju oko 20 dolara i biti će dostupna svugdje u svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 213

  • jack_daniels_1 02.02.2017.

    Kupiš dvije pa imaš treesome.

  • Zeleni_Zub 02.02.2017.

    Izmedju danasnjih i ovih plasticnih nema razlike osim sto plasticne bolje izgledaju i na kraju su isplativije

  • MODRA GALICA 02.02.2017.

    ovo je konačan udarac na život,još se samo čeka da trump,putin,kina i ostali pošalju sve što imaju od naoružamja i da nas potamane i to je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare