To je to što me zanima!

Joe Allison (14) balansira sa četrnaest žlica na licu

Većina ljudi jede pomoću njih. Neki se igraju sa žlicama, ali Joe Allison (9) je malo drugačiji od ostalih koji se zabavljau s priborom za jelo
Vidi originalni članak

U baratanju žlicama devetogodišnjak je toliko vješt da namjerava srušiti svjetski rekord. Neobični rekord od 2004. godine drži Tim Johnston (16) iz Kalifornije s 15 žlica na licu. Joeovih 14 žlica je broj vrijedan divljenja, ali on vježba svaki dan nekoliko sati ne bi li dostigao Tima. Dječakau iz Devona (Britanija) četiri žlice vise sa čela, po jedna s nosa, usnica, brade, po dvije sa svakog obraza, dvije s desnog uha i jedna s lijevog.
- Nitko to u obitelji ne može. Pokušali smo, ali nismo ih uspjeli zadržati. Vjerojatno je to povezano s tipom kože - priča majka Fenella. Joe se sprema za nastup u TV emisiji 'Britain's Got Talent', ali priznaje kako to ne uzbuđuje previše. Ni prijateljima još nije pokazao svoju sposobnost.
- Probali smo hrpu žlica, a najbolje za vješanje po licu su one kupljenje u Ikei. U ove dvije godine koliko Joe vježba postali smo njihovi najbolji kupci žlica - šali se Fenella.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • josipko 25.01.2008.

    SVAKA ČAST MALI

Komentiraj...
Vidi sve komentare