To je to što me zanima!

Kad bližnji jedva dočekaju smrt člana obitelji: 'Zlo ipak umire...'

O pokojnima sve najbolje, reklo bi se. Obitelj u pravilu tuguje nakon smrti nekog člana. Ipak, postoje i iznimke poput ove iz Teksasa, a za ovakvo nešto moraju postojati opravdani razlozi...
Vidi originalni članak

Nakon smrti 75-godišnjeg Leslieja Raya Charpinga, njegova je obitelj izdala neumjesnu osmrtnicu u kojoj je u potpunosti oblatila pokojnika. Naime, u osmrtnici piše da je Charping "ostavio dvoje nerazriješene djece i ostale žrtve poput bivše žene, rodbine, prijatelja, susjeda, poznanika, liječnika, medicinskog osoblja, ali i običnih stranaca". U nastavku stoji da je "smrt stigla 29 godina kasnije i da je Leslie živio duže od zasluženog".

Još kao mladić je brzo postao primjer lošeg roditelja u kombinaciji s duševnom bolesti i potpunoj posvećenosti opijanju, drogiranju i zavođenju drugih žena. Zlostavljao je vlastitu obitelj i ljubimce, a volio je pecanje u kojem je bio lošiji nego u prethodno navedenim područjima, prenosi New York Post.

- Lesliejev život nije imao nikakvu svrhu, on nije na nikakav način doprinosio društvu i zajednici, a i nije se mogao pohvaliti prevelikim kvalitetama osim sarkazmom za vrijeme trijeznih dana. Njegova smrt je dokaz da zlo zapravo umire i nadamo se da sad počinje potpuni oporavak obitelji, završava ova, u najmanju ruku, morbidna osmrtnica.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Preteznovedro 14.02.2017.

    Mislim da bi se trebalo uvesti pravilo da se kod nas na osmrtnicama piše istina.

  • sol 14.02.2017.

    Na samrtnoj postelji, u hodniku bolnice svi se skupili, i cekaju, u meduvremenu se svadaju cije je sta a covjek jos zivi, cest slucaj!

  • sol 14.02.2017.

    Vidim roditelj sve daju djeci i onda se ih hoce rijesti u domove jer smetaju njihovoj privatnosti, mahom snajkama, a peseki poslusni pa jos i zlostavljaju, roditelje, 18 g, van, za svojim kruhom, a na kavu hocemo ili necemo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare