To je to što me zanima!

Kakav kralj! Snimio je genijalni video kojim ismijava Videostar

Magic Leon čovjek je od mnogih talenata, a jedan od njih sigurno je i snimanje parodija. U svojem se najnovijem skeču tako dohvatio Joom Boosovog talent showa 'Videostar'.
Vidi originalni članak

Magic Leon se za sve svoje vjerne gledatelje prerušio u kuhara Stevu, beauty blogericu, pa i u kršnog bodybuildera, a sve to samo da vam pokaže kako se sve možete priključiti Videostaru, a nakon toga postati i velika YouTube zvijezda. 

Uglavnom, nećemo duljiti. Uz Leona se nasmijte do suza, a ispod videa vam donosimo upute kako se priključiti Videostaru i odmjeriti snage s video kreativcima diljem zemlje. 

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani koji žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr do 23. listopada.

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi mobitel s kojim će moći uploadati svoje videouratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući našim partnerima koji su od početka prepoznali ideju projekta i podržali prvi talent show kakav je VideoStar koje predvode OTP banka, Coca Cola i Alcatel. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Trump2k16 20.10.2016.

    Ovi su samo vama smiješni, pokažite mi jedan pohvalan komentar na ovom portalu !?! Koliko vas poznajem, sami ćete ga napisati.

  • Front Camera On iPhone 20.10.2016.

    Naporni su.

  • drogec 20.10.2016.

    proljev jutarnji hvala baš me nešto bilo zaštopalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare