To je to što me zanima!

Kako je uspio? Pas pogledom hipnotizirao ljude na pozornici

Ovaj pas hipnotizirao je i Simona Cowella, tvrdi on, kad se njegova vlasnica prije dvije godine prijavila i na Britanski talent. To je 100 posto stvarno, kazao je Cowell
Vidi originalni članak

Čak 11 ljudi palo je u nesvijest nakon što ih je, čini se, hipnotizirao pas. Vlasnica (41) njemačkog špica obilazi TV emisije u kojima demonstrira ovu posebnu sposobnost svog psa. U kineskom showu 'Izazivanje nemogućeg' pas je hipnotizirao jednog po jednog čovjeka koji su na pozornici padali u nesvijest. 

Ovaj pas hipnotizirao je i Simona Cowella, tvrdi on, kad se njegova vlasnica prije dvije godine prijavila i na Britanski talent. 

- To je 100 posto stvarno. Osjećao sam se pospano i zaspao sam. Kao da ti mozak govori nešto što ne bi trebao napraviti, ali ipak to napraviš - rekao je tada. No, njegovi kolege iz žirija showa baš se i ne slažu. 

- Mislim da ga je žena hipnotizirala, a pas je samo bio tamo - rekao je David Walliams, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mrbajo 31.03.2017.

    sad je 01:20 i meni se spava poslije ovog videa..ajd bok

  • 31.03.2017.

    Za hipnozu treba neki tkzv."okidač" ako je prava...visak ruka..glas koncentracija na klatno pogled u oči.."pas"..a postiže se "naredbom" koja dolazi od prije ili s druge strane ili osobe....

  • 30.03.2017.

    super pas ima neke moći

Komentiraj...
Vidi sve komentare