To je to što me zanima!

Kamera se punila: Snimio ženu u klinču s najboljim prijateljem

Kina: Bivša supruga Cui Hua kaže da joj je Liu bio radni kolega te da sve to nije istina jer da je, ona bi dobila upozorenje. Inače, Liu je bio lokalni načelnik...
Vidi originalni članak

Muškarac u Kini prezimena Yang "uhvatio" je svoju suprugu kako ga vara i to s njegovim prijateljem. Sve se odigralo još 2016. godine, ali je Kinez snimku tek sada objavio. Cijelu je priču držao tajnom sve do siječnja 2018. jer je njegov sin imao važne ispite na fakultetu. U siječnju 2018. su se Yang i supruga konačno rastali. Yang tvrdi da je prijevaru snimio sasvim slučajno. Tvrdi da je doma ostavio dash kameru i ostavio ju da ju puni.

- Nisam znao da je ostala uključena - tvrdi Yang. Snimio je svojeg prijatelja imena Liu koji je bio lokalni načelnik. Liu je, pokazuje snimka, došao u Yangov dom i dočekala ga je bivša Yangova supruga Cui Hua. Par se srdačno pozdravio, a onda su se ljubili i Liu je počeo ženu skidati.

Yang se također požalio lokalnoj vlasti, ali nikada nije dobio odgovor. Cui Hua kaže da joj je Liu bio radni kolega te da sve to nije istina jer da je, ona bi dobila upozorenje. 

- Sigurno to nije snimila dash kamera već je to snimka skrivene kamere - kaže Cui Hua. Liu je u međuvremenu umirovljen, a Cui Hua je imenovana zamjenicom gradskog tajnika, piše Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Shogun 11.04.2019.

    Vauu

  • 11.04.2019.

    da nije stavio kameru upaljenu varala bi ga idalje haha eto sad je otkrio kakva je ona. nema šta zaliti za njom.

  • boww 11.04.2019.

    Eto sto ti je prijatelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare