Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Kamera se punila: Snimio ženu u klinču s najboljim prijateljem

Kina: Bivša supruga Cui Hua kaže da joj je Liu bio radni kolega te da sve to nije istina jer da je, ona bi dobila upozorenje. Inače, Liu je bio lokalni načelnik...

Foto: Screenshot/youtube
18 komentara

Muškarac u Kini prezimena Yang "uhvatio" je svoju suprugu kako ga vara i to s njegovim prijateljem. Sve se odigralo još 2016. godine, ali je Kinez snimku tek sada objavio. Cijelu je priču držao tajnom sve do siječnja 2018. jer je njegov sin imao važne ispite na fakultetu. U siječnju 2018. su se Yang i supruga konačno rastali. Yang tvrdi da je prijevaru snimio sasvim slučajno. Tvrdi da je doma ostavio dash kameru i ostavio ju da ju puni.

- Nisam znao da je ostala uključena - tvrdi Yang. Snimio je svojeg prijatelja imena Liu koji je bio lokalni načelnik. Liu je, pokazuje snimka, došao u Yangov dom i dočekala ga je bivša Yangova supruga Cui Hua. Par se srdačno pozdravio, a onda su se ljubili i Liu je počeo ženu skidati.

Yang se također požalio lokalnoj vlasti, ali nikada nije dobio odgovor. Cui Hua kaže da joj je Liu bio radni kolega te da sve to nije istina jer da je, ona bi dobila upozorenje. 

- Sigurno to nije snimila dash kamera već je to snimka skrivene kamere - kaže Cui Hua. Liu je u međuvremenu umirovljen, a Cui Hua je imenovana zamjenicom gradskog tajnika, piše Mirror. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message