To je to što me zanima!

'I opet... Miffy': Klokanica.hr daruje ulaznice za predstavu!

Mjuzikl 'I opet... Miffy', o avanturama zečice iz slikovnica Dicka Bruna, jedna je od najpopularnijih predstava u Kazalištu Trešnja. Mi vam darujemo 5x dvije ulaznice
Vidi originalni članak

Mjuzik 'I opet... Miffy', o avanturama zečice iz slikovnica poznatog Dicka Bruna, jedna je od najpopularnijih predstava u Kazalištu Trešnja, a Klokanica.hr vam daruje čak 5x dvije ulaznice!

Koja je prva pjesmica koju je vaše dijete naučilo pjevati i kada je to bilo? U raspravi ispod članka na portalu Klokanica.hr ostavite odgovor na ovo pitanje od petka 10. siječnja do četvrtka 16. siječnja u 11 sati i možete osvojiti ulaznice za popularni dječji mjuzikl 'I opet... Miffy' u Kazalištu Trešnja.

Darujemo vam pet puta po dvije ulaznice za izvedbe u nedjelju 19. siječnja u 11 ili 17 sati pa obavezno uz svoj odgovor napišite i za koju izvedbu želite karte. Rezultate natječaja objavit ćemo u četvrtak, a dobitnike obavijetisti i putem e-maila. 

Uključite se ovdje. Sretno svima! 

Mjuzikl o najpopularnijoj zečici na svijetu

Predstava 'I opet... Miffy' nastavak je dječjeg mjuzikla 'Miffy' koji je nastao prema istoimenim slikovnicama nizozemske ikone dječje književnosti Dicka Bruna. Ovim nastavkom pratimo nove avanture zečice Miffy, njezine obitelji i prijatelja. Tako će se Miffy upoznati s opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje. A čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu... Ovaj mjuzikl donosi puno dobrog rapoloženja i veselih songova koje ćete pjevušiti barem jedan cijeli dan! Predstavu je postavio nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt.

Predstava traje sat vremena i namjenjena je djeci od četiri godine na dalje, iako u njoj mogu uživati i mlađi, osobito ako zečicu Miffy već poznaju iz knjiga i crtića.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 15.01.2014.

    ,, pa to su Sanader i Jadranka na skupu HDZ-a, kada je Sanader dao ostavku.

  • goran82 14.01.2014.

    Ma Miffy je zakon :)

  • 12.01.2014.

    haha ja sam pročitao milfy :D i tata bi sine

Komentiraj...
Vidi sve komentare