To je to što me zanima!

Krhka starica obranila dom od provalnika štapom za hodanje

Velika Britanija: Krhka 84-godišnja starica odlučila se suprotstaviti provalniku. Uz pomoć svoje kćeri natjerala je iznenađenog pljačkaša u bijeg. Policija ga je locirala
Vidi originalni članak

Udovica Doris Thiele (84), istukla je provalnika Leona Ingrama štapom za hodanje, dok ga je njezina 59-godišnja kćer držala u kravati.

Prestravljeni Ingram bježeći od odlučne Doris proletio je kroz staklena vrata i iza sebe ostavio trag krvi. Policija, koja je stigla na mjesto incidenta, slijedila je trag krvi do stana  u kojem je pronašla Ingrama i  napokon ga uhitila. Hrabra Doris rekla je kako provalnika nije htjela udariti vazom po glavi jer ga nije htjela ubiti i zato se odlučila za štap. Za svoju hrabrost odlučna Doris i njena kćer dobile su od engleske policije nagrade za hrabrost.

Starica, koja je tijekom Drugog svjetskog rata radila u australskom ratnom zrakoplovstvu, rekla je kako nije cijeli život naporno radila da bi neki ovisnik prekopavao po njezinim stvarima. To je, dodala je, nepoštovanje i uvreda.

Prema  riječima odvjetnika optuženog, Leon Ingram se osjeća grozno zbog toga što je preplašio Doris i poslao joj je pismo isprike prenosi DailyMail.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kreso200 21.03.2011.

    Ma jebala vas bakica ima li kakvu penziju

  • hladno pivo 30.01.2011.

    hahahaha..carica.. :D

  • user_81170 29.01.2011.

    prejaka bakica..:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare