To je to što me zanima!

Lavrov je Dane za siromašne: Kako je šibenski meštar postao bogatiji nego Putinov diplomat

Kako život piše čudne priče, 30-ak godina prođe, a bivši radnik na stanici za tehnički pregled ima bogatstvo četiri puta veće nego čovjek koji priča pet jezika i drži jednu od najvažnijih funkcija u Rusiji
Vidi originalni članak

Dane Škugor i Sergej Lavrov. Na prvu, potpuno dva različita tipa bez ikakvih poveznica. Prvi je umirovljenik u Hrvatskoj, drugi šef diplomacije u Rusiji. Ali kad se bolje zagledate, lako je primijetiti fizičku sličnost. Iako, postoji jedna dosta bitna stvar, novac.

E tu je Dane, šibenski meštar iz stanice za tehnički pregled i otac mozga Pljačke Ine, prešišao Lavrova. I to četiri puta.

Oboje su dobro situirana gospoda u poznim godinama. I obojica uživaju na slobodi. Zajedno su do nekidan na računima imali oko 630 milijuna kuna. Od čega je oko 500 bilo kod gospona Škugora. Lavrov će se ipak morati još naraditi da dođe do takvog iznosa...

SPORNE FOTOGRAFIJE Grmoja: 'Plenkovićevoj desnoj ruci Šurjak je kum. Nema šanse da su opljačkali Inu bez znanja'

A nije da ne radi već dugo u službi majke Rusije.

Dok je jučer preminuli Gorbačov odrađivao svoje posljednje dane na čelu SSSR-a, Lavrov je već bio visoko pozicioniran u Ministarstvu vanjskih poslova, s prethodnim diplomatskim angažmanima na Šri Lanki i pri UN-u u New Yorku. 

KOMENTIRA: BORIS RAŠETA Ova afera samo jedan primjer zašto Hrvatska siromaši. Sad se i Ivo Sanader čini kao šibicar...

Dane je za to vrijeme bio vrlo tražen kod svih koji su u Šibeniku strahovali da će pasti na tehničkom s autom.

A kako život piše čudne priče, 30-ak godina prođe, a bivši radnik na stanici za tehnički pregled ima bogatstvo gotovo četiri puta veće nego čovjek koji priča pet jezika i drži jednu od najvažnijih funkcija u najvećoj državi svijeta. 

IMAO UTJECAJ I NOVAC Uhićeni Škugor umalo nije postao šef HEP-a! Ovo su sve njegove veze prema Plenkoviću

S tim da, javna je tajna u Rusiji i svijetu, do svojeg bogatstva Lavrov nije došao, 'ajmo to tako reći, pošteno. Pripada uskom krugu bliskih suradnika predsjednika Putina i dio je ruske elite, čiju vjernost su vođe uvijek znale nagraditi. 

Ali očito nedovoljno nagraditi da bi ga se po pitanju bogatstva moglo utrpati u isti koš s Danetom.

Ipak je Lavrov, izgleda, samo Dane za siromašne...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • pijevac 01.09.2022.

    dane bez mane, sve je zaradio na maslinama

  • Otočanin87 31.08.2022.

    Odavno nisam pročitao šaljiviji članak, pogotovo izjava da su Danu tražili po Šibeniku bojeći se da im auto ne padne na tehničkom.

  • raven1 31.08.2022.

    Gleda kupus, vadi meso !

Komentiraj...
Vidi sve komentare