To je to što me zanima!

Leon opet u akciji: Zbog njega su bezglavo tumarali Zagrebom

Leon, poznata zvijezda YouTube kanala 'Joom Boos' poznatija i kao 'Magic Leon', u svojem je najnovijem videu odlučio 'podvaliti' slučajnim prolaznicima u samom centru Zagreba...
Vidi originalni članak

Kada idete u centar grada najčešće idete na kavu, ili možda u kupovinu. Ne i Leon jer on, sigurno ste to već primijetili i sami, uvijek ima skrivene namjere. Na svojoj su koži, ili bolje rečeno - leđima, to osjetili prolaznici koji su Trgom bana Jelačića i 'Cvjetnim' na kraju tumarali u potpunosti dezorijentirani. 

No, da ne duljimo, pogledajte i sami najnoviju Leonovu 'majstoriju' i nasmijte se, baš kao i brojni prolaznici koji su ovo vidjeli na vlastite oči. 

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani koji žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr do 23. listopada.

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi mobitel s kojim će moći uploadati svoje videouratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući našim partnerima koji su od početka prepoznali ideju projekta i podržali prvi talent show kakav je VideoStar koje predvode OTP banka, Coca Cola i Alcatel. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Liverpool_YNWA 19.10.2016.

    o da.to je taj hod kad zmješaš rakiju,vino,pivu...stalno misliš da ideš uzbrdo.

  • GTX1060 19.10.2016.

    Očajni su.

  • Dinstani Leon 19.10.2016.

    Toliko su očajni da to boli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare