To je to što me zanima!

Leteće avanture cmok ministra: Grlić Radman zvijezda je nove igrice, usne su bile na zahvatu...

Igra je napravljena iz čiste zabave i inspirirana je događajima s EU samita. Mene je nasmijalo, pa se nadam da će i vas - poručio je autor igrice na Redditu
Vidi originalni članak

Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman našao se u središtu pozornosti nakon što je početkom studenog, iz samo njemu poznatih razloga, na snimanju grupne fotografije ministara vanjskih poslova EU-a, pokušao poljubiti njemačku kolegicu Annalenu Baerbock.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po snimkama je jasno, njoj to i nije najbolje sjelo. 

KOMENTIRAO GAF MINISTRA Milanovića nasmijala snimka poljupca Grlića Radmana: 'Sreća pa su Nijemci suzdržani ljudi...'

- Možda je bio to neki nezgodni trenutak. Mi ministri se uvijek srdačno pozdravimo. Ako je netko nešto loše vidio u tome, onda isprika tome koji je tako shvatio. Ne znam u čemu je bio problem. Nisam to vidio, nisam bio svjestan. Mi se uvijek srdačno pozdravimo. To je jedan srdačan ljudski pristup kolegici... I kolegi - pravdao se poslije šef hrvatske 'cmokić' delegacije.

NA METI KRITIKA Mirna Zidarić oštro o gafu šefa hrvatske diplomacije: 'Odurno, degutnatno i nedopustivo!'

Situaciju je, naravno, ubrzo komentirao i hrvatski predsjednik Zoran Milanović.

- Što bi rekli u Srbiji, pokušao je da je startuje. Katastrofa. To se nikome nije dogodilo. Katastrofa. Sva sreća da su Nijemci suzdržani ljudi. Dok ne puknu - kazao je Milanović.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI U nekoj normalnoj državi Grlić Radman snosio bi sankcije zbog nasrtaja na njemačku kolegicu

Njemački mediji situaciju s opisali kao 'neugodnu za gledanje', a netko je u svemu tome pronašao inspiraciju za igricu "Flappy Grlić".

Po uzoru na original, cilj je održati Grlića, ovdje s novim, povećanim usnama, u zraku. Tu su i glave njemačke ministrice...

'IMA ISKUSTVA U DIPLOMACIJI' Šefica Tuđmanova protokola o Radmanovu poljupcu: 'Danas se svi ljube, to se otelo kontroli!'

- Igra je napravljena iz čiste zabave i inspirirana je događajima s EU samita. Mene je nasmijalo, pa se nadam da će i vas - poručio je autor igrice na Redditu.

Igricu možete isprobati OVDJE

OD TORBE DO POLJUPCA VIDEO Radman nije prvi: Zbog ovih neugodnih situacija naših političara smo se dosta sramili

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Aurora2 08.11.2023.

    Proklinjanje djece sudcu koji je osudio predsjednikovog bliskog suradnika je kao članak  za komentare skinut nakon sat vremena ,vjerojatno je slučajno i osvanuo u javnosti ,a ove gluposti o poljupcu se vrte cijeli tjedan ,da li ste vi uopće svjesni što znači kada jedan predsjednik države vrši takav pritisak na sudstvo ,a predsjednik vrhovnog suda na to ništa ne  kaže , možda jer je zahvaljujući njemu na tom mjestu ,pitam se stoga koliko dugo će on predsjedniku  vraćati usluge za to mjesto 

  • tuti fruti 11 08.11.2023.

    Ima on ženu?????

  • urnebes 08.11.2023.

    stotinku sekunde je kasnio da joj ugura jezik u usta, da je u tome uspio ko bi ga znao koje bi se igrice još odvijale, mora se priznat da lomi ženska srca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare