To je to što me zanima!

'Lovci na misterije' tvrde kako su u šumi snimili jednoroga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kanadski znanstvenici upozoravaju ljude da ne rade nagle pokrete i ne fotgrafiraju s blicom ako ugledaju jednoroga. Snimili su ga nedavno u šumi u Kanadi
Vidi originalni članak

Skupina 'lovaca na misterije' iz Kanade tvrdi da su u šumi snimili jednoroga, a na internetu su objavili i snimku kao dokaz. U službenoj izjavi Znanstveni centar u Ontariju tvrdi kako su snimku poslali na promatranje kako bi utvrdili da se zaista radi o mitskom stvorenju.

- Snimku provjeravamo kadar po kadar kako bi bili sigurni da se radi zaista o jednorogu - izvijestili su iz Znanstvenog centra. Upozorili su javnost kako da se ponaša ukoliko primijete jednoroga. Kažu ljudima da ne rade nagle pokrete te da ne koriste blic na fotoaparatima. Iako su prema legendi jednorozi mirna stvorenja, znanstvenici su upozorili kako bi mogli postati agresivni ako se nađu u opasnosti, piše The Sun. 

Tijekom potrage za jednorogom otvorili su i posebnu liniju na kojoj su im se mogli javiti građani ako vide jednoroga. Istaknuli su kako su čuli svakakve priče ljudi, a neki su posumnjali u vjerodostojnost video materijala jer se vidi da jednorog nije posve bijel kakav bi trebao biti. Još nisu dokazali radi li se zaista o jednorogu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • BojanInfected Mushrooms 17.03.2016.

    de dobro je!!! vide mu se noge al se nepomjeraju............heheheeh jednorog na tockicima

  • SabineCrnjaković 25.03.2012.

    To je obicna namjestaljka,noge mu se uopce ne micu,Samo ide ...

  • HRcO_3 23.03.2012.

    Pa to lebdi!! xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare