To je to što me zanima!

Luka repao zadaću i postao hit: 'A trebao sam dobiti jedinicu...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako mnogi srednjoškolci vole raditi prezentacije i plakate, ovom maturantu i to je bilo predosadno te je odlučio za domaću zadaću napisati i odrepati pjesmu koja je odmah postala hit na svim društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Maturantu Luki Prgiću (18) iz Ekonomske i turističke škole u Daruvaru domaća zadaća nije baš omiljena, pogotovo kada je mora raditi za vikend. Od profesorice turizma i marketinga dobio je za zadaću predstaviti turistima neko mjesto ili destinaciju u Hrvatskoj. Međutim, niti nakon tjedan dana nije ju napravio. Profesorica Sanja Sulik zaprijetila mu je jedinicom ako to konačno ne napravi, na što je on rekao kako može napisati pjesmu vezano uz tu temu.

- Ovo je prvi put da sam za vikend radio nešto za školu i u tome uživao - rekao je Luka. Napisao je pjesmu u kojoj opisuje sve krajeve Hrvatske i 'odrepao' je pred cijelim razredom. Profesorica ga je snimala i u šali mu rekla kako će ga učiniti slavnim. I bila je u pravu. Sve je objavila na svom Facebook profilu i Lukina pjesma postala je pravi hit koji se sada širi društvenim mrežama. Profesorica kaže kako je ponosna na njega i dala mu je dopuštenje da i sljedeće zadaće 'odrepa'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luka je već napisao i uglazbio četiri pjesme koje je objavio na svom YouTube kanalu.

- Za sada nemam neko scensko ime - rekao nam je. No kako mu je popularnost sve veća, uskoro će mu umjetničko ime biti potrebno. Sve pjesme snimio je kod svog prijatelja u kućnom studiju. Kaže kako bi se volio i u budućnosti baviti glazbom. Nakon mature želi upisati školu glazbene produkcije i multimedije u Zagrebu. Kao vrhunac dosadašnjih glazbenih pokušaja izdvojio je nastup sa reperom Stokom.

-Sjećam se i datuma, bilo je to 22.04.2018. u Pakracu. Stoka je imao koncert, a ja sam bio u prvom redu i viknuo mu kako imam pjesmu. Pitao sam ga želi li je poslije čuti., Stoka je rekao: "Odrepaj je pred publikom sad ili nikad". Uzeo sam mikrofon u ruke i pjevao cijelu pjesmu pred publikom - kaže nam Luka.

Publika je, dodaje, super reagirala i to mu je dalo dodatni vjetar u leđa. Prošle godine snimio je i božićnu pjesmu koja je postala hit na web stranici glazba.hr u konkurenciji puno poznatijih pjevača. Sljedeći projekt mu je pjesma posvećena rodnom Daruvaru.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Maximus_M 06.02.2019.

    bravo dečko

  • badr hari 06.02.2019.

    Super odrađeno

  • Enigma36 05.02.2019.

    Bravo Luka ... ideja vrh.. svaka cast..i tebi koji si se sjetio toga i uciteljici koja potice djecu da budu svoji.. djeca nove generacije,kapa do poda .. prakticnost na dijelu a ne glupo strebanje,odma se vidi sto djecu zanima i njihov razvitak u buducnosti.. to svabe rade odavno... jos u osnovnoj skoli... A ovi sto pljuju ocito nisu dogurali ni do kraja osnovne ... bravoooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare