Obavijesti

Viral

Komentari 45

Luka repao zadaću i postao hit: 'A trebao sam dobiti jedinicu...'

Luka repao zadaću i postao hit: 'A trebao sam dobiti jedinicu...'
2

Iako mnogi srednjoškolci vole raditi prezentacije i plakate, ovom maturantu i to je bilo predosadno te je odlučio za domaću zadaću napisati i odrepati pjesmu koja je odmah postala hit na svim društvenim mrežama

VIDEO

Maturantu Luki Prgiću (18) iz Ekonomske i turističke škole u Daruvaru domaća zadaća nije baš omiljena, pogotovo kada je mora raditi za vikend. Od profesorice turizma i marketinga dobio je za zadaću predstaviti turistima neko mjesto ili destinaciju u Hrvatskoj. Međutim, niti nakon tjedan dana nije ju napravio. Profesorica Sanja Sulik zaprijetila mu je jedinicom ako to konačno ne napravi, na što je on rekao kako može napisati pjesmu vezano uz tu temu.

- Ovo je prvi put da sam za vikend radio nešto za školu i u tome uživao - rekao je Luka. Napisao je pjesmu u kojoj opisuje sve krajeve Hrvatske i 'odrepao' je pred cijelim razredom. Profesorica ga je snimala i u šali mu rekla kako će ga učiniti slavnim. I bila je u pravu. Sve je objavila na svom Facebook profilu i Lukina pjesma postala je pravi hit koji se sada širi društvenim mrežama. Profesorica kaže kako je ponosna na njega i dala mu je dopuštenje da i sljedeće zadaće 'odrepa'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:34

Luka je već napisao i uglazbio četiri pjesme koje je objavio na svom YouTube kanalu.

- Za sada nemam neko scensko ime - rekao nam je. No kako mu je popularnost sve veća, uskoro će mu umjetničko ime biti potrebno. Sve pjesme snimio je kod svog prijatelja u kućnom studiju. Kaže kako bi se volio i u budućnosti baviti glazbom. Nakon mature želi upisati školu glazbene produkcije i multimedije u Zagrebu. Kao vrhunac dosadašnjih glazbenih pokušaja izdvojio je nastup sa reperom Stokom.

-Sjećam se i datuma, bilo je to 22.04.2018. u Pakracu. Stoka je imao koncert, a ja sam bio u prvom redu i viknuo mu kako imam pjesmu. Pitao sam ga želi li je poslije čuti., Stoka je rekao: "Odrepaj je pred publikom sad ili nikad". Uzeo sam mikrofon u ruke i pjevao cijelu pjesmu pred publikom - kaže nam Luka.

Publika je, dodaje, super reagirala i to mu je dalo dodatni vjetar u leđa. Prošle godine snimio je i božićnu pjesmu koja je postala hit na web stranici glazba.hr u konkurenciji puno poznatijih pjevača. Sljedeći projekt mu je pjesma posvećena rodnom Daruvaru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.