To je to što me zanima!

'Ma što bi moglo poći po zlu?' Natovaren jurio autocestom

Jedno putovanje štedi gorivo. Mora da je čovjeku stalo do zaštite okoliša, jedan je od kometara na fotografije pretrpanog automobila kojeg je policija u srijedu zaustavila na autocesti
Vidi originalni članak

Policija američke savezne države Massachussets na službenom Facebooku objavila je fotografije pretrpanog automobila čiji je vozač jurio državnom autocestom 91. 

Prometni policajac Joel Daoust u srijedu je na cesti kod Springfielda primijetio pretrpano vozilo i zaustavio ga. Crveni 'pick-up' bio je natovaren 'preko glave' - deseci stolica virili su iz otvorenog prtljažnog prostora naslagani na hladnjak i drugi namještaj povezan užetom. 

- Spazila sam ga na cesti neki dan. Bilo me strah preteći ga tako natovarenog - komentirala je na Facebooku objavu Amber Leigh. Drugi su komentirali kako se čini da je vozač dovoljno osigurao teret povezujući ga užetom i da vjerojatno nije planirao voziti dugu relaciju. 

- Jedno putovanje štedi gorivo. Mora da je čovjeku stalo do zaštite okoliša -  jedan je od kometara. 

Policajac je vozaču napisao kaznu zbog ugrožavanja sigurnosti na cesti za što je predviđena kazna do 200 dolara (oko 1000 kuna), piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 24.06.2018.

    a gdje je policija bila?

  • LastNIKITA 24.06.2018.

    To su naši izbjeglići. :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare