To je to što me zanima!

Mislio da je pasta: Amerikanac mjesecima zube prao senfom

Njemica je zetu i kćeri u SAD poslala senf u tubi. Nekoliko tuba poslala je i za strica Richarda. On je mislio kako je senf pasta pa je njime mjesecima prao zube
Vidi originalni članak

Richard Brown (70) koji živi u blizini Sacramenta u Kaliforniji zube si je mjesecima prao senfom. Sve je počelo kada je Lieselotte Schäfers (57) iz njemačkog Gelsenkirchena kao i obično svojoj kćeri Vereni (31) i svojem zetu Jesseju (40) koji žive u SAD-u poslala paket. 

- Svaki puta u paketu pošaljem i nekoliko tuba senfa jer ga moj zet voli jesti. Taj put sam poslala i nekoliko tuba senfa za strica Richarda - kaže Lieselotte. No Richard, koji je prije radio za NASA-u, nije znao što mu je Lieselotte točno poslala i mislio je da je tuba senfa pasta za zube. 

- Mjesecima sam zube prao senfom, a onda sam shvatio da sam se zabunio. Senf sam onda pospremio u hladnjak i sada ga stavljam u sendviče - kaže Richard. 

- Čudila sam se zašto mi se nije zahvalio na daru, a onda mi je nakon pola godine poslao mail u kojem je priznao da je senfom prao zube te da je grešku primijetio tek nakon što je ime senfa potražio na internetu - kaže Lieselotte za Bild

Idi na 24sata

Komentari 108

  • W T F 07.08.2012.

    Sada neka mu pošalje kečap za ispiranje usta

  • VIC3148 06.08.2012.

    e svasta se u Americi rodi, al' svejedno, mogao se zahvaliti na poklonu kad ga je dobio, pa bi mozda saznao da se senf jede. 'ajde stari uzivaj s ovim sto ti je ostalo za sendvice.

  • Ani333 06.08.2012.

    no ne kuzim kak nije skuzil... :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare