To je to što me zanima!

Mlada pomoćnica premijera Slovačke je prava seks bomba

Robert Fico na poziciji je šefa slovačke vlade od 2012. godine, a muškarci će se složiti da je svoj 'najljepši' potez napravio tek sad - zaposlio je Máriu Troškovu...
Vidi originalni članak

Slovački mediji imaju novu omiljenu priču, a njena se protagonistica odaziva na ime Mária Trošková . Radi se o 28-godišnjakinji koja se natjecala na izboru za Miss Universe 2007., bavila se modelingom od 22. godine i gola se slikala za časopis 'Brejk' te Zetorov kalendar za 2010. godinu. Da, i? Pa, Mária je nova asistentica slovačkog premijera Roberta Fica .

Čak i njegovi oponenti će sada morati priznati da, ako ništa drugo, čovjek barem 'ima oko'. Koje su njene točne reference slovački mediji još nisu uspjeli doznati, no Mária upravo završava studij menadžmenta i navodno je bila izvrsna učenica.

- Uvijek je bila popularna među muškarcima, no oni nju nisu previše zanimali. Uvijek je bilo vrlo posvećena školovanju i dobrim ocjenama. Modelingom se bavila sa strane, da zaradi džeparac. Sretna sam zbog njenog novog posla i sigurna sam da će ga jako dobro obavljati, izjavila je Aneta Pitrova , njena kolegica i prijateljica iz studentskih dana klupa.

Premijerov glasnogovornik potvrdio je angažman Troškove , no njenu su golišavu prošlost odbili komentirati. To će, očigledno, odraditi drugi.

U prvom je službenom izdanju možete vidjeti u priloženom videu, a njena golišava izdanja možete vidjeti u galeriji na Pluski .

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Leaena 10.03.2015.

    Mislim da će biti vrijedni...radiće do kasno u noć svaki dan...:D:D:D

  • just looking 10.03.2015.

    pa dajte sliku gdije joj se vide dijelovi tijela i bez cenzure

  • juravonzlobny1 10.03.2015.

    ... taj zna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare