To je to što me zanima!

Mladoženja (25) na svadbi nabo penis na stari čavao

Michael Race htio je zapjevati supruzi i priuštiti joj noć za pamćenje, no daska je na pozornici pukla, a on si je rastrgao muškost i onesvijestio se
Vidi originalni članak

Britanac Michael Race (25) prošaptao je svojoj novopečenoj supruzi kako će joj priuštiti vjenčanje za pamćenje. Zanesen ljubavlju, skočio je na pozornicu da zapjeva svojoj dragoj, no sve je pošlo po zlu kad je daska pod njim pukla, a on si nabo penis na zahrđali čavao. U strahovitoj boli s lokvom krvi na međunožju, uplakani Michael strgnuo je hlače sa sebe i onesvijestio se ugledavši što si je napravio.
- Bilo mi je romantično kad je zapjevao, no završio je previjajući se od bolova - rekla je za News of the World Michaelova supruga Amy (25). Dodala je kako zapravo nije shvatila koliko je situacija ozbiljna dok Michael pred svim gostima, obitelji i prijateljima nije skinuo hlače.
- Mislila sam da je previše popio te sam mu krenula reći da 'ga' spremi. Onda sam ugledala krv i Michaela kako histerično plače. Vrištao je 'j..a mi otpadaju'. Nisam mogla vjerovati što vidim, bio mu je rastrgan. Onda se onesvijestio. Nitko nikad nije vidio ništa slično, pogotovo ne na vjenčanju. Obećao mi je noć za pamćenje no nijedno od nas nije očekivalo da će ovako završiti - rekla je Amy. Michaela su iz škotskog dvorca Comlongon, gdje je bila svadba, odvezli u bolnicu.
- Satima su me šivali. Imam 17 šavova, no srećom, nema trajne štete - rekao je mladoženja i samo dva dana kasnije sa suprugom konzumirao brak.
- Vodili smo ljubav jako oprezno, stalno sam mislila da stenje zbog bolova - smije se Amy.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • IP95 05.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • ecolozzi 05.09.2010.

    Trla baba lan da joj prođe dan.

  • Gatsby 05.09.2010.

    Što se čudite, šavovi su mu bili na pimpeku ne na jeziku .

Komentiraj...
Vidi sve komentare