Obavijesti

Viral

Komentari 28

Mladoženja (25) na svadbi nabo penis na stari čavao

Mladoženja (25) na svadbi nabo penis na stari čavao
1

Michael Race htio je zapjevati supruzi i priuštiti joj noć za pamćenje, no daska je na pozornici pukla, a on si je rastrgao muškost i onesvijestio se

VIDEO

Britanac Michael Race (25) prošaptao je svojoj novopečenoj supruzi kako će joj priuštiti vjenčanje za pamćenje. Zanesen ljubavlju, skočio je na pozornicu da zapjeva svojoj dragoj, no sve je pošlo po zlu kad je daska pod njim pukla, a on si nabo penis na zahrđali čavao. U strahovitoj boli s lokvom krvi na međunožju, uplakani Michael strgnuo je hlače sa sebe i onesvijestio se ugledavši što si je napravio.
- Bilo mi je romantično kad je zapjevao, no završio je previjajući se od bolova - rekla je za News of the World Michaelova supruga Amy (25). Dodala je kako zapravo nije shvatila koliko je situacija ozbiljna dok Michael pred svim gostima, obitelji i prijateljima nije skinuo hlače.
- Mislila sam da je previše popio te sam mu krenula reći da 'ga' spremi. Onda sam ugledala krv i Michaela kako histerično plače. Vrištao je 'j..a mi otpadaju'. Nisam mogla vjerovati što vidim, bio mu je rastrgan. Onda se onesvijestio. Nitko nikad nije vidio ništa slično, pogotovo ne na vjenčanju. Obećao mi je noć za pamćenje no nijedno od nas nije očekivalo da će ovako završiti - rekla je Amy. Michaela su iz škotskog dvorca Comlongon, gdje je bila svadba, odvezli u bolnicu.
- Satima su me šivali. Imam 17 šavova, no srećom, nema trajne štete - rekao je mladoženja i samo dva dana kasnije sa suprugom konzumirao brak.
- Vodili smo ljubav jako oprezno, stalno sam mislila da stenje zbog bolova - smije se Amy.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.