To je to što me zanima!

Mnogi se ne smiju: Trumpovi 'glasači' u urnebesnoj parodiji

Mjesecima je kandidatura Donalda Trumpa za američkog predsjednika izazivala podsmijeh, no danas se samo rijetki smiju. Naime, Trump 'osvaja' državu po državi i mnogi se slažu - vrag je odnio šalu...
Vidi originalni članak

Predizbornu kampanju multimilijunaša i biznismena Trumpa obilježila je ksenofobija, rasizam, seksizam i generalno hrpa budalaština. Čovjek Amerikancima obećaje da će sagraditi zid na granici s Meksikom koji će platiti sami Meksikanci, ali i kako vlakovi više neće kasniti ukoliko on postane predsjednik. 

U svojim kontroverznim istupima izjavio je kako bi mogao nekoga upucati na ulici i proći nekažnjeno, te da bi se protiv ISIL-a borio tako da bi ekstremistima ubijao žene i djecu. Analitičari su ga zbog takvih stavova mjesecima ismijavali misleći da njegovi stavovi nikada neće pasti na plodno tlo. Ali - jesu. Donald Trump danas uživa ogromnu popularnost i mogućnost da postane predsjednik više uopće nije nevjerojatna, iako čak i njegovi pobornici ne razlikuju njegove izjave od Hitlerovih.  

Iako je situacija krajnje ozbiljna i milijuni amerikanaca guglaju kako iseliti u Kanadu, ekipa Saturday Night Livea snimila je zaista urnebesnu parodiju u stilu predizbornog spota. U njemu naizgled obični i vrijedni amerikanci iz radničke klase objašnjavaju zašto podupiru Donalda Trumpa, a onda... Ma nećemo vam sve otkriti, sami pogledajte odličan skeč. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Pablo Emilio Escobar Gaviria 11.03.2016.

    Go Trump :)

  • Babalonko 08.03.2016.

    Ne vidim uopće razlog zašto se tako velika bura diže oko Trump-a! Ako i pobjedi na američkim izborima uglavnom će mu politiku krojiti njegovi pomoćnici, koji će pak biti u dosluhu sa interesnim skupinama kojih u SAD-u ima na pretek. A i zaboravili smo onu poslovicu: "tko puno priča malo radi"!

  • Sir Alan B'Stard 07.03.2016.

    osim što su jako inteligentni po pitanju privređivanja novca za sebe i svoje megalomanske potrebe, što je zajedničko trumpu i mamiću? ------------ oni nisu osobe, oni su posljedice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare