To je to što me zanima!

Moć interneta: Gola guza lažne Mile Kunis prevarila je milijune

Bilo je dovoljno da netko pronađe djevojku sličnu glumici, na društvenim mrežama otvoriti temu imena 'procurile privatne fotografije Mile Kunis', te je šou mogao početi
Vidi originalni članak

Kolikom se brzinom danas širi laž? Ako je to uopće moguće izračunati, ovaj nam primjer govori da je samo par sati dovoljno da nešto postane globalna prevara.

Da, doista je samo toliko bilo potrebno da milijuni povjeruju da vide golu guzu Mile Kunis, darovite glumice koja je uvrštena među najljepše žene na svijetu.

Slika djevojke naslonjena na staklo (ponovo) se pojavila prije točno 12 sati na jednoj društvenoj mreži, te je samo na Imguru pogledana 120.000 puta u tom razdoblju. 

No, nažalost svih koji su se ponadali da je Kunis pokazala što bi mnogi htjeli vidjeti, nakon višesatne istrage je dokazano da (još) ništa od toga.

Naime, na slici vidimo djevojku čija se fotografija prvi put pojavila na pornografskim forumima još prije nekoliko godina, a koju je netko šaljiv izvukao iz naftalina i iskoristio da potpali vatru.

Bilo je samo dovoljno da sliku potpiše 'procurile privatne fotografije Mile Kunis' i to postavi na društvene mreže, a neosporna sličnost i brzopletost su odradili ostalo...

Idi na 24sata

Komentari 78

  • mm1984 03.01.2013.

    to mi nije fun,trebate neku novu rubriku otvoriti,guze,i svi ljubitelji će automatski tamo ići tražiti,a zašto muških nemate,ćete nabavit? :D

  • Budimorealni_1 02.01.2013.

    Netko nema pametnijeg posla od slikanja riti? Mora hitno na rehab

  • najjaći smo 02.01.2013.

    iz aviona se vidi da to dupe ne pripada Mili...Mila je darovita ali ipak ne toliko darovita :) inače bih se bez dileme opredijelio za tu guzu,ali pošto je s druge strane Mila dao bih joj kredit,pao bih na nju...nije sve u guzi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare