To je to što me zanima!

'Mogu i ja?': Svjetski moćnici ignorirali kanadskog premijera

Skup G7 održao se ovog vikenda u Italiji. Prisustvovali su čelnici sedam najrazvijenijih zemalja svijeta, a premijer Kanade Justin Trudeau u jednom se trenutku našao u neugodnoj situaciji...
Vidi originalni članak

Ovog vikenda se u talijanskoj Taormini održao 43. po redu skup G7, koji je okupio čelnike sedam najrazvijenijih zemalja svijeta (SAD, Njemačka, Francuska, Velika Britanija, Italija, Kanada i Japan). Trump se suprotstavio ostalim čelnicima u nekoliko pitanja, uključujući i ono o globalnom zatopljenju. 

Nakon dugih rasprava s partnerima iz G7, na Twitteru je objavio da će idući tjedan odlučiti hoće li SAD ostati potpisnik svjetskog sporazuma o klimi iz 2015. godine, kojim su se zemlje obvezale smanjivati emisije stakleničkih plinova.

No, ono što je zaintrigiralo svjetsku javnost je situacija s neformalnog druženja na balkonu. Naime, kanadski premijer Justin Trudeau je, umjesto da bude u samom centru druženja, sve promatrao sa strane. Njegova osobna odluka ili ignoriranje ekipe? U svakom slučaju, ovako sam sa strane djeluje prilično usamljeno...

Idi na 24sata

Komentari 63

  • ikusi26 30.05.2017.

    Ninašta ljudi nisu ljubomorni kao na ljepotu, čovjek je faca, kao maneken je, a ovi ostali kao Gargamel!!!!!

  • islandkrk 29.05.2017.

    Merkel propagira protiv USA da mi ovo ili ono moramo u Europi nije sklona da plati 46 milijardi dolara u nato koliko je dužna a sada traži nove izlaze i traži budale da bih je štitio opet za nju nula tarifa.Opasno je za nas da bih nasjeli na njenu obmanu protiv Amerika jučer na govoru govori da Amerika nije više partner predsjednik Amerike je joj rekao da je dužna da plati svoje dugove i da je sve uredu a sada vidimo kako ona mulja sada protiv Amerike.

  • PATRICIA 29.05.2017.

    Stao sa strane da ga slucajno Trump ne bi izgurao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare