To je to što me zanima!

More na obalu izbacilo golemo i zubato 'alienasto' stvorenje

Prve procjene kažu da je riječ o lešini kita ubojice, međutim budući da je tijelo tog stvorenja u prilično raspadnutom stanju, bit će potrebna analiza tkiva. Pogledajte!
Vidi originalni članak

Zahvaljujući Elisabeth Ann, Novozelanđanki koja je to stvorenje ugledala nedaleko od plaže Pukehina, svijet je dobio priliku vidjeti lešinu golemog i zasad nepoznatog bića koje podsjeća na izvanzemaljskog junaka iz filma Alien.

Ann je napomenula da je stvorenje izmjerila i da je dugačko oko devet metara, a video otkriva da je prošlo dosta vremena od kada je uginulo jer je već u prilično raspadnutom stanju.

Dok znanstvenici pomoću analize tkiva točno ne utvrde na što je to Ann naišla, ostaje nam svima nagađati što to vidimo, no prema prvim procjenama stručnjaka čini se da je riječ o kitu ubojici. Pogledajte.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • mergan 15.06.2013.

    Kit ubojica ili delfin

  • Neymar11barca 04.06.2013.

    moze bit svasta...

  • NikolaĐivanovic 20.05.2013.

    Inače..'životinje'' iz mora,koje borave u velikim dubinama prilagođuju se uvjetima poput velikog tlaka.Zato se javljaju ovakve deformacije,koje zapravo nisu mutacije nego prilagodbe. Velik dio morskog svijeta iz dubina čovjeku nije poznat,zato nemojte praviti scenu oko jedne ''ribice''

Komentiraj...
Vidi sve komentare