To je to što me zanima!

VIDEO Što je, ovo?! U tramvaj u Zagrebu unio je sobni bicikl: 'Pedalirao je tako tri stanice'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Inače se ne vozim tramvajem, no spletom okolnosti sam nakon dužeg vremena sjeo u njega i imao sam što vidjeti, ispričao nam je čitatelj
Vidi originalni članak

Često po tramvajima znamo viđati klasične bicikle, romobile, električne romobile i svašta ponešto, no ovaj nesvakidašnji prizor u srijedu ujutro snimio je naš čitatelj. Naime, čovjek je u tramvaj unio sobni bicikl. I onda sjeo na njega i počeo pedalirati. 

- Čovjek je ušao na Zapruđu u tramvaj koji je išao prema Autobusnom kolodvoru. Normalno je sobni bicikl unio u tramvaj bez pol' muke, a onda sjeo na njega i počeo pedalirati. Sin i ja smo sjedili iza i ništa nam nije bilo jasno, iako nam je poslije bilo jako smiješno - ispričao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vježbanje na sobnom biciklu u tramvaju

- Čovjek je izašao već nakon tri stanice, na Borovju, to je bilo nešto manje od 10-ak minuta vožnje. Inače se ne vozim tramvajem, no spletom okolnosti sam nakon dužeg vremena sjeo u njega i imao sam što vidjeti. No, zanimljivo mi je što je bilo još ljudi u tramvaju i nitko nije posebno reagirao na taj prizor, kao da se to događa svaki dan, više ni sam ne znam je li to zaista postalo normalno ili ne - kaže nam. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 42

  • tajger tajger 31.08.2021.

    Taj je sigurno primio 2 doze

  • Prčvarnica 26.08.2021.

    Frajer je išo vidjet kakvi će bit komentari.

  • samo s propusnicom 26.08.2021.

    pa kaj... čovjek ide biciklom na posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare